CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Potrzebuję program netframework 3,5 lub nowszy. Jak mogę sprawdzić czy już nie mam? Mógłby ktoś podesłać link do downloadu? Edytowane 3 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Sprawdzić możesz w zainstalowanych programach, traktowany jest jak każdy inny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Zamykam na prośbę autora. Otwieram na prośbę autora. Zamykam na prośbę autora. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Mam problem z instalacją. Po kliknięciu tak nic się nie dzieje a powinno wyskoczyć okienko co chcę zrobić z programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Spróbuj wyłączyć kontrolę i zainstalować, upewnij się, że pobrałeś odpowiednią wersję do swojego PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Prawdopodobnie już znam przyczynę, gdyby ktoś szukał: http://forum.dobreprogramy.pl/brak-reakcji-przy-instalacji-net-framework-522002t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi