Korcikoo 52 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nick : KorcikooData Zdarzenia : wczorajOsoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Pawel.?Opis Sytuacji : Dostałem wczoraj warna za "spamowanie" z temacie http://forum.cs-classic.pl/topic/43242-ns-klasy/#entry261559napisałeś mi że są to posty nic nie wnoszące do tematu. Moim i Creative zdaniem są to posty wnoszące dużo. Mam wielki żal do Jamesova, za to że kopiuje klasy z Coda 350 lvl na 201 lvl. Creative to zauważył i się wypowiedział na ten temat. Ja napisałem że stoję murem za nim i w pełni go popieram. Ktoś ukrywa nasze posty, jakby się bał prawdy. Frustracja wchodzi we mnie jeżeli widzę pana Jamesova dostającego opiekuna nie mając rozegranej minuty na serwerze i sobie dodaje swoje klasy z coda 350lvl. Chcesz, to sobie je tam miej, tutaj jest inny cod i lemiwiki niech wybiera co chce mieć. Oczywiście nic nie mam do lemiwiki, wręcz przeciwnie Zostały mi flagi odebrane za brak aktywności, ok spoko, tylko że tutaj nie chce się tego naprawiać widząc taki kabaret. Wygrałem konkurs na klasę premium do następnego resetu. Przychodzi pan Jamesov i sobie wymyśla, że Korcikoo nie może mieć premium do resetu, odbieramy. Dowod : Zobaczcie sobie po ukrywane posty Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Treść posta, za który otrzymałeś warna: Faktycznie, dużo wnoszący do tematu *ironia*. A oto jest treść warna: Na tym etapie chyba wszystko jest wyjaśnione. Temat ten służy do dodawania poprawek/propozycji, a płakaniu na temat danego opiekuna, w tym wypadku 'a, który po tym jak został opiekunem na cod 201 zaczął wprowadzać swoje "rygory". Mnie nie interesuje to, że Wam się coś nie podoba. Takie posty nic nie wnoszą do dyskusji, ty z @CREATIVE równie dobrze mogliście wyjaśnić to z nim na PW. Pytanie? Czemu spamujecie więc w temacie? Posty pełne żalu i narzekań, ale brak propozycji i tak w kółko... Co więcej nie odpuszczacie, już @CREATIVE dostał też warna, a tobie dałem dzisiaj werbalnego, bo nie chciałem Cię zasypywać warnami, choć w sumie mogłem Ci wlepić już trzy, zresztą w notce drugiego warna masz wszystko tez opisane. Tak jak napisałem wyżej, wszystko jest wyjaśnione, według mnie ja błędu nie popełniłem, ale to @-_- oceni. Edit.No.1 @@CREATIVE "Inspiracje, wiesz co to znaczy? Czerpię inspirację z serwerów, na których grałem, czy na których gram," Wiesz co znaczy to zdanie? Ty jako opiekun masz je wymyslac sam pisac a nie "czerpać" dla mnie po prostu kopiowac. Pawel prosze o warna za slowo smieszny Creative Eagle eye Ganja. Wracajac do skargi sluszna ale nie do konca co prawda warn sluszny ale czy sposob jego jest poprawny? O ile pamietam Korciko nie mial upomnien a inni uzytownicy maja po 2 szansy. Kolejna rzecz o kotej ja mowie jest taka ze ukrywacie (mowie o Lemiwiki i Pawle) tematy bez jakiego kolwiek odezwu. Jesli prosba o ukrycie na prosbe Lemiwiki wystarcza (post byl zgodny z regulaminem oraz w pelni zgodny z trescia postu) to juz znaczy ze to nie CSC lecz PRLCSC. Ponadto warn moj jest niesluszny poniewaz wyraznie napisalem ze zaraz zedytuje ale pojwily sie klopoty z hostingiem mianowiecie wywalalo na strone glowna i edycja postu byla niemozliwa (zglosilem Karolowi) niestety tresc sie usunela bo juz ina rzecz skopiowalem. Pawel sory ale tu wedlug mnie popelniles blad ale bedziemy dalej kumplami?? I widzisz? Znowu robisz to samo, offtopic. Pierwsze trzy zdania nie mają nic wspólnego ze skargą. Odnośnie ukrywania postów przeze mnie i przez @lemiwikiego, jak ty sobie to, że będę każdego użytkownika informował o tym, że ukryłem post? Proste, ukrywam posty, które są zbędnym spamem lub łamią regulamin forum. Czy ty uważasz, że ja mam informować każdego użytkownika o tym, że mu post ukrywam? W jaki sposób? Ukrywam dziennie z 20 postów i co do każdego użytkownika mam napisać na PW z informacją o danym czynie? No bez przesady. Jeśli chodzi o twoich problemach technicznych z edycją postów, to skąd miałem wiedzieć? Myślisz, że czytam innym w myślach? Pomyśl przez chwilę... Dostałem raport, to go wykonałem, post łamał regulamin, a co za tym idzie ja autora zwarnowałem i ukryłem posta. W moim mniemaniu ja błędu nie popełniłem. Proszę o wstrzymanie się z wypowiedzią osób, które nie mają nic wspólnego z tematem. Co więcej ty @Korcikoo, gdy zechcesz coś dodać to użyj opcji edytuj. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Pawel.? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Składasz skargę na mnie czy na Pawła? Zrozum, że post "Stoję za Tobą murem" w temacie "Klasy propozycje itd..." nie wiążą się jakoś ze sobą, nie są nawet pobliskie temu co napisałeś nie mówiąc już ogólnikowo, że nie są na temat. Co do waszych śmiesznych "wpisów" na temat kopiowania klas, ja nawet nie wiem, czy jest sens się z tego wypowiadać ale zrobię wyjątek, inaczej nie miałbym nicku James0v: Inspiracje, wiesz co to znaczy? Czerpię inspirację z serwerów, na których grałem, czy na których gram, nie widzę w tym żadnego problemu bo gdybym skopiował lemiwiki czy Krypton na pewno by mi na to nie pozwolili, idąc tokiem waszego rozumowania (waszego czyli: Twojego, tego śmiesznego Creativa i Eagle eye'a The Ganjaman) jest serwer A, który ma takie klasy jak nie wiem, replikant czy telegrafista to co, to znaczy, że ja już nie mogę ich użyć na ten serwer? Są jakieś niedozwolone, są rezerwację bo chyba ja o czymś nie wiem. To są klasy, które zostaną niebawem stworzone, przekazałem je dla was po to, żebyśmy razem coś edytowali, dorabiali czy nie wiem co tam można jeszcze z nimi robić a wy brniecie w wojnę ze mną z nieznanych mi przyczyn naprawdę, nie mam pojęcia o co wam chodzi ale ze mną nie będzie wam łatwo więc zastanówcie się kilka razy zanim coś zrobicie. Dalej zastanawiam się czy nie skasować linijki w których się tłumacze bo znam takich jak Wy i dalej będziecie brnąć w to, że 2 czy 3 klasy są podobne do tych, które są na CoD 350 (nie mówiąc już o tych standardowych), o perki się przyczepcie bo każdy serwer przecież ma przynajmniej 5 wspólnych perków. Jeżeli wam coś nie odpowiada to możecie wypieprzać bo mam was w głębokim poważaniu i nie stanowicie we 2 czy 3 żadnego zagrożenia dla mnie, odejdziecie parą a przybędą tłumy - u mnie jesteście skreśleni. Co do konkursu nie uważasz, że to jest śmieszne? To co napisałeś? Konkurs gdzie wygrywam premium do następnego resetu? To są jakieś żarty, dlaczego o takich nagrodach żadna wyższa ranga niż admin nie wiedziały? Owszem, przybyłem ja i usunąłem wam te premki ale wszystko robiłem za pośrednictwem Właściciela i lemiwiki, później dowiedział się o tym Krypton. Jest możliwość kupna 30 dniowych premek i takowe również powinny być nadawane z konkursów jako MAX inaczej na to nie pozwolę, no chyba że tak powie mi Właściciel czy Administrator (Krypton) wtedy będziecie mogli płakać, nie mówię już o tych dożywotnich premkach bo to są żarty. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) "Inspiracje, wiesz co to znaczy? Czerpię inspirację z serwerów, na których grałem, czy na których gram," Wiesz co znaczy to zdanie? Ty jako opiekun masz je wymyslac sam pisac a nie "czerpać" dla mnie po prostu kopiowac. Pawel prosze o warna za slowo smieszny Creative Eagle eye Ganja. Wracajac do skargi sluszna ale nie do konca co prawda warn sluszny ale czy sposob jego jest poprawny? O ile pamietam Korciko nie mial upomnien a inni uzytownicy maja po 2 szansy. Kolejna rzecz o kotej ja mowie jest taka ze ukrywacie (mowie o Lemiwiki i Pawle) tematy bez jakiego kolwiek odezwu. Jesli prosba o ukrycie na prosbe Lemiwiki wystarcza (post byl zgodny z regulaminem oraz w pelni zgodny z trescia postu) to juz znaczy ze to nie CSC lecz PRLCSC. Ponadto warn moj jest niesluszny poniewaz wyraznie napisalem ze zaraz zedytuje ale pojwily sie klopoty z hostingiem mianowiecie wywalalo na strone glowna i edycja postu byla niemozliwa (zglosilem Karolowi) niestety tresc sie usunela bo juz ina rzecz skopiowalem. Pawel sory ale tu wedlug mnie popelniles blad ale bedziemy dalej kumplami?? Edit: poza tym co Twoja wypowiedz ma wspolnego ze skarga?? Pawel dziwie sie ze tego nie zauwazyles ale o ile mo sie wydaje nic nie wnosi do tematu powiedzial bym ze prowokuje do klotni Edytowane 4 Stycznia 2016 przez CREATIVE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Korciko ~ Twój warn jest słuszny i nie zostanie zdjęty. Zgadasz się z nim, super ~ opcja "LIKE" 2. Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane, a ich autor karany. W żaden sposób twoj post nie wnosi nic do temat ~ warn słuszny 9. Sprawy prywatne, dyskusje i spory miedzy użytkownikami zaleca się rozwiązywać używając opcji „wiadomość prywatna” pamiętając o zasadach kultury języka. Kolejny złamany punkt, z tym powinieneś kierować się do kogoś z administracji skoro nie zgadasz się z ukrywaniem postów, a nie rozpoczynając dyskusję która ni jak odnosi się do tematu, a twój następny post który został ukryty jest bardzo podobny do tego w którym prowokujesz do prowadzenia dalszej dyskusji. ___________________________________________ CREATIVE ~ Twój warn jest słuszny i nie zostanie zdjęty. Po pierwsze nie wnosisz nic do tematu, który jasno mówił: Oto klasy, które zostaną dodane w kolejnej odsłonie serwera, zapraszam do dyskusji, modyfikacji i propozycji. Po drugie w twojej wypowiedzi nie widzę konstruktywnej opinii tylko zwykłą krytykę. Tak naprawdę trudno jest wymyślić aktualnie coś unikatowego pod COD'a, jeżeli masz swoją inną propozycję powinieneś ją napisać, a nie zbędnie komentować to jak to źle robi James. Następnie ~ gracz Friko nie gra na serwerze, wydaje mnie się iż dyskusja w temacie jest otwarta dla każdego i On napisał swoją opinię. Kolejne patrzac na premki sadze ze nikt ich nie kupi bo sa do dupy. Napiscie klasy od nowa z lemiwikim a nie kopiuj wklej z 350. Wystarczyło napisać, że premki są słabe, a nie używać takich słów, dodatkowo skoro nie podobają Ci się zamiast pisać jakie to one nie są trzeba było dać propozycję jakie według Ciebie będą dobre Twoje pierwsze zdanie, jest tutaj zbędne. Pisałeś już wcześniej post, który nie został ukryty, ty natomiast napisałeś kolejny post łamiąc w tym momencie regulamin, a tym pierwszym zdaniem nie wiem chciałeś sprowokować? + spam OPCJA EDYTUJ. TERAZ WYCINEK Z TWOJEJ WYPOWIEDZI W SKARDZE: Pawel sory ale tu wedlug mnie popelniles blad :(ale bedziemy dalej kumplami?? Tutaj próbujesz pokazać swoją wyższość czy może irytację? Warn zostaje. ___________________________________________ The_GanjaMan ~ Twój warn jest słuszny i nie zostanie zdjęty. 2. Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane, a ich autor karany. ___________________________________________ James ~ warn nie został na Ciebie nałożony, ale zrobię to ja. 9. Sprawy prywatne, dyskusje i spory miedzy użytkownikami zaleca się rozwiązywać używając opcji „wiadomość prywatna” pamiętając o zasadach kultury języka. Warnów nie usuwam, skarga niesłuszna, odrzucam. Pozdrawiam, Queen 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi