Nelly. 0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Chciałabym doinformować adminów o tym że na mapie deathrun_astro jest broń "krowa", jest ona ukryta na końcu mapy, trzeba pójść za ten napis i tam pod którąś literką jest ukryta tak zwana "krowa". Dziękuję za uwagę i mam nadzieje że @Esme w końcu ogarnie że tam jest takowa broń. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ta broń "krowa" nazywa się M249. Jak się podniesie tą broń to dodaje Ci dużo hp. Szczerze nie wiem, co z tym można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 To prawda ale o dziwo jak tam wszedłem to mi HP nie dodawało Można coś jednak z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) 2.2. Zakaz wykorzystywania bugów mapy i klasy. Należy je zgłaszać opiekunowi lub w odpowiednim dziale na forum. - Bugowanie hp na mapach: deathrun_genius, deathrun_astro (wchodzenie po krowę), Ja rozumiem przez to, że nie można brać krowy. Nawet jakby leżała na respie to i tak nie możesz jej podnieść ponieważ regulamin tego zabrania. Admini nie odpowiadają za Twoją nieznajomość regulaminu. //Pawel ja kopiowalem z regulaminu nie zwrocilem uwagi mam nadzieje, ze sie nie obrazili hah Edytowane 4 Stycznia 2016 przez VORDEN Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Chciałabym doinformować adminów o tym że na mapie deathrun_astro jest broń "krowa", jest ona ukryta na końcu mapy, trzeba pójść za ten napis i tam pod którąś literką jest ukryta tak zwana "krowa". Dziękuję za uwagę i mam nadzieje że @Esme w końcu ogarnie że tam jest takowa broń. My jako Admini i Esme, wiemy. Broń jak broń dostępna dla każdego za przejscie mapy.. Natomiast bugowanie hp jest zabronione, i karane przez nas banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Regulamin mówi wyraźnie, że Zakazane jest bugowanie hp na mapach: deathrun_astro (wchodzenie po krowę), czyli po prostu masz tam nie wchodzić i to nie podlega dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi