Skocz do zawartości

Skarga

vaaS

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : The_GanjaMan_PL

Data Zdarzenia : 03.01.2016

Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Paweł?

Opis Sytuacji : W dziale http://forum.cs-classic.pl/topic/43242-ns-klasy/#entry261537napisałem (tak jakby) propozycje aby nie kopiowali klas.. Mój post został schowany a ja otrzymałem warna. Nie wiem jakim prawem ponieważ to była propozycja a nie jakiś bez sensowny post. Nie wiem Paweł co ty odwalasz bo nie tylko ja dostałem warna.

Dowod : Schowany post.

Pamietaj

1. Nie kloc sie

2. Nie spamuj

• Like 2

Już śpieszę z wyjaśnieniami.

Post za który dostałeś warna:

pre_1451926274__beztytulu.png

A teraz pierwsze zdanie skopiowane z tematu, który zamieścił

Cytując: 

Oto klasy, które zostaną dodane w kolejnej odsłonie serwera, zapraszam do dyskusji, modyfikacji i propozycji.

Co wniosłeś do tematu poprzez swój post? Bo nie rozumiem. Co więcej już wcześniej dostałeś ode mnie warna werbalnego za to samo, wniosek nasuwa się sam, że piszesz często posty typu "offtopic". 

A oto treść warna:

pre_1451926457__beztytulu1.png

To tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie, według mnie nie popełniłem błędu, ale to już @-_- zadecyduje o tym.

Natomiast proszę osoby postronne, które nie mają nic wspólnego z tematem o wstrzymanie się z wypowiedzią, a tobie zalecam edytować post, jeśli masz coś do dodania. 

• Like 5

Chciał pan wyjaśnienie? Już piszę. Otóż nie myślałem że jesteście (bardzo grzecznie mówiąc) mało myślni. Chodziło mi o to żeby chociaż zmienić nazwy klas bo są takie same jak na 350 i to już wspomniałem w poście. Naprawdę nie myślałem że będę musiał to wyjaśniać w skardze na Paweł?. Ah tak bym zapomniał. Posty nie zostały ukryte na prośbę James0v'a tylko lemiwikiego.

• Like 1

Tak jeden post który był Creative został ukryty na moją prośbę.Moim zdaniem było to nie odpowiednie w tym dziale, zaczęliście wyrzucać z siebie żale do James0v'a który przyszedł tu pomóc przy serwerze.Według mnie posty zostały jak najbardziej słusznie ukryte.

• Like 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności