CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Po krótkiej rozmowe z opiekunem(pozdrawiam Zygi) zostały spełnione moje oczekiwania i dowiedziałem się, że używanie przez CT prowadzącego konstrukcji: Po otworzeniu się waszych cel macie mieć założoną czapkę "jamajka", czapka "psycho" do mojego odwołania "uszanka". jest zabronione ze względu na ewidentne mylenie więźniów. Takowa konstrukcja zdania nie ma bytu w języku polskim i należy upomniać CT, że użycie jej prowadzi do FreeKill'a. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 I dobrze. Sam tego nie używam, ale jest to mocno mylące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi