FreshFreshFresh 248 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Siema.Od pewnego czasu zacina mi się komp macie jakieś pomysły ?Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zapewne wirusy albo zaśmiecony komputer :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Lewy, Heh mam Kasperskyego Internet Sec. 2013 Format był około 2miechy temu bo musiałem nowy dysk kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 może być dużo przyczyn za mało ram i ci się zcina lub ci się procek przegrzewa i ci się zcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Są jakieś programy do pomocy windowsa ?Mam XP Home Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zmien win na xp Profesional sp3 jest stabilniejszy i wydajniejszy od tego co masz Powiedz jeszcze czy zacina ci się przy przegladaniu stron www czy ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Przy zmienianiu stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Też mi się zacinał komputer, raczej laptop. Wyczyściłem go no i już się nie zacina. Radzę Ci kupić sprężone powietrze specjalne do komputerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$ 0 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Rozkręć komputerek i odłącz od niego wszystkie kable.Weź odkurzacz i przeczyść komputer (a szczególnie wiatraczek) od kurzu.możliwe jest, że procesor Ci się przez to przegrzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Hue, hue Śmiga jak nigdy :DDDDz Wszystkim ))))Edit. A jednak nie laguje jak lagował Pomóżcie (( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 FreshFreshFresh, a po jakimś konkretnym zdarzeniu zaczął lagować czy tak po prostu kiedyś tam sobie zaczął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Tak poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 1. przeczyść kompa 2. przeskanuj komputer 3. dokup ramu .4. Format5. Wylaczaj programy typu gg, skype , utorrentInnych opcji nie ma , ja po formacie mam tak szybkiego kompa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 KaLiBeReK, Miałem format bo nowy dysku kupiłem bo stary już nie ciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 kup nowego kompa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Lolcia ; *, Hue hue ... Lete do softonu z/w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 FreshFreshFresh, Wyczyść, kompa lub nowego albo zmien internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ok już działa jakiś virus był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi