mils 325 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 noweeee 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 hah Mario jest megaa 1 tez super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Jak dla mnie pracę super, lecz tylko przeszkadzają mi warstwy nałożone na rendery. Kolorystyka dla mnie w pierwszej pracy WYGRYWA, ZAKOCHAŁAM SIĘ NORMALNIE! Działaj dalej, jestem dumna małpko moja! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Grafika z halo czyli pierwszy obrazek sam efekt końcowy nie taki zły jednak moim zdaniem za dużo tego wszystkiego i praca z mojego punktu widzenia wygląda strasznie chaotycznie. Druga praca to jakieś gotowe tło z BF'a i moim zdaniem na oryginalnej pracy wygląda to o wiele lepiej a twoje modyfikacje tylko zepsuły całokształt. Trzecia praca to w sumie sam render jakieś słabe tło zero światła i masa zbędnych tekstur na postaci przez co wszystko wygląda nieestetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi