Kukson 40 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick:Kukson2. Imię:Dawid3. Wiek:17 (jutro 18)4. Znajomość Sourcebans (1-10):65. Sprawny i działający mikrofon**:Tak6. Składka (tak/nie):nie ponieważ nie mam jak przelać pieniędzy gdyż mieszkam za granica i jest to nie możliwe7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/114180 8. Parę słów o sobie **:Nazywam się Dawid.Urodziłem się w Polecę w mieście Lublin ale obecnie mieszkam w Wielkiej Brytanii.Mieszkam już za granica ponad 3 lata i chodzę tam do szkoły.Moje zainteresowania to grafika komputerowa.Moim hobby jest piłka nożna bardzo lubię ten sport i uważam że jest odprężający i ciekawy.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciał bym zostać administratorem ponieważ myślę że mógł bym się przydać w utrzymaniu porządku na tym serwerze.Zdarza mi się również wieczorami spotkać z jakimś cheaterem ale zazwyczaj nie ma żadnego administratora na serwerze i nie da się nic za bardzo z tym zrobić oprócz napisania skargi na tego gracza na forum dlatego myślę że większa ilość administratorów polepszy grę na serwerze.Myślę że się przydam i będę mógł pomóc.10. Steam_ID: STEAM_0:0:96256091 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:w tygodniu nawet 2 godziny dziennie a w weekend nawet 3 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze 17/18 a w weekend 11/1413. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ale nie w CS:GO Edytowane 14 Stycznia 2016 przez dawid1493 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Ukończone 17 lat ✔ 2. Spędzone 25 godzin na serwerze Chyba tak, ale Cie nie kojarzę całkowicie 3. Zachowanie kultury na serwerze. Nie wiem, nie znam Cie. 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum ✔ 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) ✔ 6. Posiadanie mikrofonu ✔ 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - 8. Nie napisałeś nic ciekawego o sobie i dlaczego Ty masz zostać adminem - W związku z powyższymi argumentami i tak jestem na NIE. Moim zdaniem nie jest potrzebny kolejny admin. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Ukończone 17 lat ✔ 2. Spędzone 25 godzin na serwerze✔ 3. Zachowanie kultury na serwerze✔ 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum✔ 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)✔ 6. Posiadanie mikrofonu✔ 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Wybacz mi tą gafę dopiero teraz przypomniałam sobie jak Saper się spytał jak mogę Cie nie kojarzyć ^^ także jestem na Tak. Nie mam już żadnych zastrzeżeń ani pytań Sory xD :co_jest: Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Melanjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramos^^ 6 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 1. Ukończone 17 lat ✔ 2. Spędzone 25 godzin na serwerze✔ 3. Zachowanie kultury na serwerze✔ 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum✔ 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)✔ 6. Posiadanie mikrofonu✔ 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Uważam, że nie jest potrzebny kolejny admin. Jednak jeśli opiekun uważa, że kolega wyżej może nam pomóc to jestem raczej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Na nie -konto do podanie -posty -na forum nie wypowiadasz się -Składka -w ptk 8 nie rozpisałeś się, opisz siebie bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na razie okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi