Fredsoon 12 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 1. Nick: Fred ,,Why so serious?"2. Imię:Daniel3. Wiek:164. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**:Tak6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/3838438. Parę słów o sobie **:Siema nazywam się Daniel mieszkam w małej wiosce w świętokrzyskim, uczęszczam do 3 klasy gimnazjum interesuję się koszykówką i piłką nożną,jestem bardzo koleżeński i łatwo nawiązuje nowe znajomości. Jak wspomniałem interesuje się sportami a nawet 2 lata temu wygrałem turniej w tenisa stołowego . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę zostać adminem, ponieważ dobrze dogaduję się z adminami i myślę że sprawdzę się w tej roli, także chcę odciążyć trochę obecnych adminów z ich obowiązków.10. Steam_ID:STEAM_1:1:112565356 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-3 godz .12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie od około 16, w weekendy rano i w nocy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 700 godz.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak miałem admina na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - Queen Besiałke W nazwie tematu musi być podany Twój nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi