CzerwonyRanger 3 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 1. Twój Nick: CzerwonyRanger2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin3. Nick oskarżonego: na SourceBans De Vaxes4. Steam_ID oskarżonego: nwm5. Data i godzina zdarzenia: 18:46 15-01-20166. Mapa: Aztecan7. Opis sytuacji: admin dal mi bana za to ze przeskoczylem obok tego "wiatraka" (pierwsza przeszkoda na mapie) w temacie skracanie jest napisane "-Wiatrak [Przeskakiwanie obok]" na tej mapie są 2 "wiatraki" i nie wiem do ktorego tyczy sie ten punkt. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): moge dodac demko jak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Słowo "wiatrak" tyczy się wiatraku na początku. Wiatrak na końcu mapy jest z tego co wiem niemożliwy do przeskoczenia bez vipa, a i z vipem nie ma tak łatwo. Admin postąpił słusznie, a Ty następnym razem nie skracaj żadnego wiatraka na mapie aztecan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi