FreshFreshFresh 248 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam proponowałbym wyłonić top5 graczy na only dd2. Na czym by to polegało? Zostałby stworzony nowy dział Liga 5v5/4v4/3v3/2v2, były by tam zapisy darmowe, mapy były by de_dust2. de_inferno. de_nuke. Co o tym myślicie? Top 1,2 i 3 gracze dostali by np.Vipa lub coś w tym stylu a dla reszty gratulacje :)Komentujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 jestem za moge pograc druzynowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Była już taka propozycja i z tego co wiem nie wypaliła z takiego powodu ze -_- nie chciało się tego organizować. ale jeśli ogarniesz serwer to z organizacją mogę ci troszkę pomóc ale główną decyzję podejmuje -_-. ja jestem za turniejem 1na1 albo mixowym 2 na 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Serwer jeszcze nawet nie wystartował^ ^Dajcie ogarnać pewne rzeczy,a potem piście bo zrzucanie wszystkiego w tym samym czasie zrobi bałagan i znowu stanie się to co się działoOd dzisiaj dopóki nie ogarnę tego co robię,nie będę dodawał nowych rzeczy i tworzył jakiś lig/konkursów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 to ja go wystartuje haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 też bym mógł pograc ;pp ale nwm dlaczego mnie jakoś śmiesznie laguje mam nowego kompa jak wchodzę lista serwerów jest obok mapy itp ;p 30-50 latency wchodzę 200-700 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Blip ^, Jeżeli -_-, zrobi i wystartuje to możemy we 2 po ogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jestem za! 3vs3 i 2vs2 ale to dd2 lub awp map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja jestem za Osobiście moge sie z wami pobawić :)Ale proponuje żeby gre nadzorowali dwaj admini .1 admin by nadzorowal 1 druzyne a 2 admin by nadzorowal 2 druzyne b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A Ja na NIE,jak powiedziałem wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi