Czarek 4 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: Czarek 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Czarek/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nigdy 9. Parę słów o sobie **: Nazywam się Łukasz mam 16 lat interesuje się motoryzacją, wędkarstwem i cs`em. Mieszkam w Lublinie około 8 lat. Wcześniej mieszkałem w Zamościu. Gdy byłem młodszy zawsze lubiłem motory jak miałem 14 lat to kupiłem sobie swój pierwszy motor po jakimś roku został bardzo mocno uszkodzony ponieważ miałem wypadek. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ nie ma tak dużo adminów i gracze praktycznie zawsze łamią regulamin i chciałbym dopilnować żeby takich sytuacji nie było. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1-4h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze to tak 14-17 a weekendy 9-14, 17-20 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Czarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Nadal podtrzymuję swoją opinię. Nigdy nie banowałem, na serwerze nie miałem z nim problemów, a po ostatnim podaniu moim zdaniem się nawet poprawił. Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Bardzo się starasz na tą posadę, jestem za okresem próbnym. Ale na gt nie widać tych 1-4h mam na dzieję, że to poprawisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja bym dał okres próbny na 7dni i po tych 7 dniach byśmy sprawdzili czy GT jest poprawione jak należy czy nie i wtedy decyzja czy zostajesz czy nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Okres próbny +widać że ci zależy +gt nienajgorsze -steam Popraw te kolorki bo rażą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Można dać szanse: +zależy Ci +GT +Nie było z Tobą problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 No dobra Tak bardzo się starasz, widać że się poprawiłeś!Jestem za okresem próbnym. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Podanie przyjęte. Okres próbny 7 dni, zobaczymy jak będzie z Twoim GT. Gratuluję, życzę powodzenia i zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi