wiaderrro 6 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 1. Nick:EdoESdoEMdoE 2. Imię:Jakub 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: owszem 6. Składka (tak/nie): moze byc tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://cache.www.gametracker.com/player/EdoESdoEMdoE/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:nie 9. Parę słów o sobie **:mam na imie Jakub mieszkam w woj. mazowieckim mam 19 lat chodze do 3 klasy technikum interesuje sie muzyka hip hop moja pasja jest motoryzacja 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chcialbym zostac administratorem z jednej prostej przyczyny w godzinach porannych badz pozno wieczornych admini tego serwera smacznie spia a ludzie ktorzy skracaja ucziekaja z tt i wiele wiele innych nie spia nigdy i wlasnie dlatego chcialbym zostac administratorem 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: naprawde roznie od kilku godzin wzwyz 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):moze mnie spotkac o kazdej porze w dni robocze grywam zazwyczaj po 16 a w weekendy o kazdej godzinie 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 96 miesiecy 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): posiadalem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Na NIE: -Znajomość AMX 10... coś nie wierze -Podanie napisane na szybko, na odwal sie -No i najważniejsze. Twoja kultura.. Zachowujesz sie tak niekulturalnie, przeklinasz, wzywasz. +jedyny plus to GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Na nie +gt masz nawet nawet -steam -konto do podania -amx 10? Coś w to nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Na nie-konto dla podania, nadrób czas na forum-tak jak up, nie wierzę, że amx 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Na NIE!amxx - 10?, okej, więc mam prośbę napisałbyś mi może funkcję? Albo przekompilował plugin? (to i tak najprostsze co może być)Konto dla podania ONLY.Od niedawna grasz na serwerze. (panie, który ustanawiałeś rekordy z niemiłym nickiem..) Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja tam jestem na tak. Amx ogarnia, na serwerze aktywny, ale musisz popracować nad kulturą, bo kopanie sobie grobu przed rozpoczęciem kariery to totalny bezsens. Oczywiście mam też nadzieję, że te dziecinne wybryki się nie powtórzą ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Ja również jestem na tak. Na nocne granie mogę sobie pozwolić w weekendy i co jakiś czas na tygodniu obowiązki gonią obowiązki nie tylko mnie.Kulturka do poprawy ale to wystarczy nie ruszać kla wiatury przy nerwach, także to można szybko ogarnąć. GT Ci rośnie w siłę więc z tym jest ok (jest też okres próbny na przekonanie się) Ja Cię nie karałem a co robiłeś w przeszłości pozostawiam dla Ciebie bo to jeszcze nie za mojej kadencji więc od V0RDENA masz + Edytowane 18 Stycznia 2016 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jestem na tak, amxx może trochę przesadzone nie wiem (nie wnikam czy miałeś własne serwery itp...) popraw kulturę tak jak napisał VORDEN: "... Kulturka do poprawy ale to wystarczy nie ruszać kla wiatury przy nerwach..." gt może być, popraw w szczególności aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja tez jestem na tak Spoko jest. Pilnuje na serwie i gania o skracanie,duchy itp. A co do kultury sam mam czesto z nią problemy wiec nie zwracam zbytnio na nia uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Może GT nie jest złe, ale nie jest stałe, co do amx 10 również nie jestem przekonana. Podanie pisane na szybko. Brak jakiejkolwiek aktywności na forum, spamowanie na u@ no i kultura, dla mnie to wystarczające powody, by z czystym sercem Twoje podanie odrzucić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi