ErykSvS 1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 1. Twój Nick ErykSvS 2. Kto zawinił? (admin/gracz) admin 3. Nick oskarżonego satan 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:151237999 5. Data i godzina zdarzenia18,01,2016 6. Mapa stoner_family 7. Opis sytuacji skrociłem 1 pułapkę i admin dal mi bana na 24 h a z tego co wiem to mozna za to na 4 h max 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) gracz DziQu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dostałeś Bana za skracanie + ucieczkę przed banem. Jeśli tak było to skarga jest niesłuszna. 1 osoba jako świadek to za mało. Podaj inne dowody lub skarga zostanie na pewno odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErykSvS 1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 tak lecz po 2 minutach sam przyszedłem na server zeby dostac tego bana (swiadek to admin , widzial to caly server ale nie wiem czy ktos to zezna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wróciłeś dopiero na następnej mapie , a ucieczka to ucieczka to że wróciłeś nie jest żadnym usprawiedliwieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garec519 2 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Byłem wtedy na serwerze skrócałes widziałem, ale uciekleś od bana A wrociles dopiero po mapie.Myślę że zaslugujesz na tego bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) gracz DziQu DziQu jest adminem nie graczem i wątpię aby potwierdził twoją wersję.Poza tym nie wypowiedział się tu do tej pory, więc nie sądzę żeby mógł wnieść cokolwiek przemawiającego na twoją korzyść.Długość oraz powód bana są zgodne z regulaminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi