Gang Albanii 280 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Twoj nick: Gang_[P]lebanii Nick podejrzanego*: TorggleRDane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_2 : 0 : 724672865 5.104.254.149Data (dzien, gg:mm) zajscia: 19.01.2016 - 09:12 i ok. 11.40Twoj dowod*: http://www61.zippyshare.com/v/fqH9OjMG/file.htmlRodzaj czita*: No recoil Nazwa mapki: de_dust2002 i de_westwood_bigCzasy podejrzanych akcji*: Od początku do końca. Demka są krótkie.IP /Nazwa serwera: Codmod 201lvl Nie jestem sam w stanie stwierdzić czy on ma no recoil'a, ale dziwnie to wygląda. SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu @Edit Hmm.. dwa perki w jednym czasie? Interesujące... Co do dem1 nie jestem pewny jaki miałeś perk ale co do dem2 jestem przekonany że miałeś "Buty taktyka" a strzelałeś tak jak wcześniej. Przez to zrobiłem 2 demka na dwóch innych mapach bo wziąłem pod uwagę to że na (de_dust2002) możesz mieć perk "Eliminator rozrzutu". Ale niestety nie możesz mi udowodnić że owy perk miałeś a ja nie mogę udowodnić tego że go nie miałeś. I radzę Ci nie prowokować mnie na u@ tekstami "Może mam no recoil'a, sprawdz ;)" bo to się źle skończy dla Cb. @Edit Ok sprawdziłem, na (de_dust2002) miałeś eliminator ale na kolejnej mapie go na 100% nie mialeś @ORION Nie mogę otworzyć demka/ brak mapy Edytowane 20 Stycznia 2016 przez ORION 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) To nie jest No recoil tylko perk "eliminacja rozrzutu" agencie taki perk jak nie wiesz Nie pozdrawiam TorggleR Edytowane 19 Stycznia 2016 przez *DzikI MasakratoR* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz jest czysty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi