makalele 45 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 1. Nick:мακαιєιє™ 2. Imię:Bartosz 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/378018 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Bartosz. Liczę 17 lat. Moje zainteresowania to sport, a mianowicie piłka nożna i tenis stołowy. Interesuje mnie również informatyka. Moim planem na przyszłość jest uczenie w szkole informatyki. Jestem miły, uczynny i pomocny, często pomagam ludziom w prawdziwym świecie, zarówno jak i w tym wirtualnym. Robię to całkiem bezinteresownie, bo wiem, że i ja kiedyś będę potrzebował pomocy od drugiej osoby. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi, gram w Cs'a, piłkę nożną, czy też w ping ponga, no i wiadomo, że zawsze znajdzie się ten czas dla nauki. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomoc rozwijać server. 10. Steam_ID:STEAM_0:1:106194962 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): około 15-21 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 520h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na Cs-Classic JB ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jestem na nie : - Chęć rozwijania serwera to za mało - 2 bany za obrazę - Jesteś trochę nerwowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na NIE, -Mało rozpisany punkt 9 (nie przekonałeś mnie) -4 bany za obrazę (w tym jesteś bardzo nerwowy) -Na serwerze jesteś raz za czas. -Składka Edytowane 20 Stycznia 2016 przez De Vaxes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jestem na tak. Co z tego ze 4 bany za obraze? Ja tez bylem bardzo nerwowy. Co z tego ze brak skladki? Co prawda punkt 9. malo rozpisany, ale jak dla mnie zaslugujesz na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wybacz, ale dopiero wróciłeś na serwer, jak dla mnie za wcześnie na podanie, bo nie grasz nawet porządnego tygodnia po powrocie. Spróbuj szans następnym razem, tymczasem odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi