Reco 9 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 1.I kiedy mój korpus przebije salwa strzał,i polegnę w boju jak kodeks przykazał,nie ulęknę się śmierci,pójdę za nią pokornie,bo wiem,że nie zginąłem nadaremnie,byłem jedną z ofiar na tej wojnie.A ostatkiem sił,jeśli tylko mi się uda,wyrzeknę Twoje imię,bo wiem,że zdarzają się cuda,i będę liczyć na to,że wszystko się ułoży,a po mojej śmierci świat przed Tobą się otworzy.Bo tak będzie lepiej,dla nas obojga,wystarczy,że spojrzysz w niebo i będziesz spokojna,albowiem dobrze wiesz,że tam na górze,czuwa nad Tobą rycerz sypiąc z nieba róże.2.Trzymam oręż zaciśnięty mocno w mojej dłoni,nie zostało mi już nic tylko wyższej sprawy bronić.Walczyć bądź ulec,trudny dylemat,wybieram to pierwsze,krew płynie po rękach.I zaciskam pięści,to już ostatni raz,kiedy będę musiał patrzeć na ten zepsuty świat.Na to cierpienie,dające się we znaki,a ostatnie co ujrze to iskry z mej szabli.3.Kiedy będę musiał iść na ostatni mój bój,a serce przestrzeli kanonada kul.To w ostatnich mych chwilach,tylko ty będziesz,w moich myślach.I kiedy całe we krwi,będzie moje ubranie,to patrząc w moje zamglonę oczy,ujrzysz przesłanie.Że będę nadal obecny przez lat kilkanaście,a gdy znów odnajdziesz szczęście to zniknę,przepadnę.Zostanie tylko pamięć o tym dzielnym wojaku,który zginął za księżniczkę zamkniętą w miłosnym zamku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Świetnie skopiowane z innego forum o tematyce cs. Nicki się nie zgadzają i śmiem wątpić, że jesteś jego autorem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 @Rias, to może on być użytkownikiem "innego forum" i możliwe że to on to napisał.Podziwiam sam bym czegoś podobnego nie wykombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jezu serio zazdroszczę komuś kto ma taką głowę do pisania. Leci plusik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 wyrzeknę Twoje imię Chyba wykrzyknę XD Średnio z rytmem. Ogólnie tak hmm... prosto? Przydałyby się jakieś przenośnie, pytania retoryczne itp. Ale masz lajka :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 ten pierwszy wiersz mi się bardziej podobał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi