Rico :v 0 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Nick:Quebonafide ;> / ( zbanowany nick ::Artur:: ) O.oLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : : : Artur : :[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ===============================================Serwer: #2 [FFA][ESL MAPS] Cs-Classic.pl | pukawka.pl (de_train)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2779 Dostałem bana tak nagle a pokazuje że jest z przed roku wydaje mi się, że to przez zbieżność adresów IP, grałem wczoraj, przed itd. a dzisiaj nagle mam bana, resetowałem router ale to nic nie pomaga. STEAM_0 : 0 : 80081362 to jest mój steam nie gram na Non steam'ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Nieśmieszny żart: Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts