GryTrean 677 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Witam! Ostatnio zacząłem się znowu trochę bawić grafiką więc postanowiłem że stworzę galerie gdzie będę się dzielił z wami moimi pracami #1 Prosta praca jednak moim zdaniem wyszła bardzo fajnie (Musiałem dodać na IHost dlatego przepraszam jeśli popsuła się jakość) Edytowana wersja: #1.2 Pozdrawiam, GryTrean Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez GryTrean 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Sama w sobie praca jest dobra, tylko te przekrzywienie "G" nie pasuje. Czcionka rozpikselowana, moim zdaniem gdyby kółko nie dotykało boków byłoby lepsze. Mniejsze rozmiary kółka i byłoby git No takie 7/10. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jak dla mnie wszystko bardzo fajnie, tylko te G i Grytrean tu nie pasuje, najbardziej koliduje to z tymi "kreskami" robiącymi kółko. Trochę inna czcionka i kolor a dałbym 10/10 ponieważ lubie proste prace. a tak to 7/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Uwielbiam prostotę! ( ile razy jeszcze to napiszę? XD) Praca ogólnie spoko, ale zmieniła bym kolorystykę i zmniejszyła troszkę rozmiar 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pierwsza wersja lepsza takie 8/10 bo napis mi się nie podoba :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam! Ostatnio zacząłem się znowu trochę bawić grafiką więc postanowiłem że stworzę galerie gdzie będę się dzielił z wami moimi pracami #1 Prosta praca jednak moim zdaniem wyszła bardzo fajnie (Musiałem dodać na IHost dlatego przepraszam jeśli popsuła się jakość) Edytowana wersja: #1.2 Pozdrawiam, GryTrean Pierwsze, co przyszło mi na myśl to "Załoga G" hahaha . Spoko to wygląda, nie lubie oceniać czyiś prac, wole oceniać swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Wujos mnie zainspirował do stworzenia czegoś, więc takie "na szybko: :wub: Rozpikselowane jest przez blur który źle nałożyłem, jednak mam nadzieję, ze aż tak nie przeszkadza #2 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez GryTrean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dodawaj jeszcze jakieś prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ciekawa praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Praca na konkurs :D Edytowane 9 Maja 2016 przez GryTrean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Za ta prace daje ci 7/10 ;d Bo dużo roboty to tutaj nie było ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Z tym Bayernem i Barceloną tak trochę przyszalałeś mogłeś coś zrobić o Atletico :D// też o tym pomyślałem i można było zmienić zawodników czy dać ich więcej :D Edytowane 10 Maja 2016 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Z tym Bayernem i Barceloną tak trochę przyszalałeś mogłeś coś zrobić o Atletico :D Wiem, ale wiedziałem, że większość osób będzie miało real i atletico, a chciałem aby moja praca się wyróżniała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Prosta tapeta 1: #3 Wersja z różem za ludzikami: #3.1 Avatar (Tak na prawde tylko literka :D) #4 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez GryTrean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tapeta jest spoko z resztą nie można się inaczej o niej wypowiedzieć bo dodałeś chyba tylko cień i napis xd Litera G mogłeś się lepiej postarać z tym cieniem w środku, pod literą G cień niepotrzebny, brzydko wygląda moim zdaniem. Ale czekam na dalsze prace. Lajk jak mi odblokują. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Chyba lubisz pomarańczowy, co? :D Prace są w porządku, wszystkie jakoś się ze sobą łączą, może oprócz tej sygnaturki na konkurs. Wydaje mi się właśnie, że dzięki użytym kolorom i prostemu stylowi wykonania grafiki tworzysz coś swojego, co Cię odznacza. Jeżeli chodzi o obrazki z napisami to mi się podobają, a odnośnie literki "G" to podobnie jak wspomniał mako, jestem zdania, że ten cień na dole jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Tapeta jest spoko z resztą nie można się inaczej o niej wypowiedzieć bo dodałeś chyba tylko cień i napis xd Litera G mogłeś się lepiej postarać z tym cieniem w środku, pod literą G cień niepotrzebny, brzydko wygląda moim zdaniem. Ale czekam na dalsze prace. Lajk jak mi odblokują. Tutaj łap orginalne zdjęcie: Wydaje mi się, że jednak trochę zmieniłem :D Co do tego cienia, to tworząc literke w photoshopie sam mi się dodał, wiem, że wygląda słabo, w sumie nie wiem czemu go nie usunąłem :D Chyba lubisz pomarańczowy, co? Może nie tyle lubię, co potrafię go wpasować w tło (przynajmniej mi się tak wydaje) :D Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Nowy awatar: #5 Obrazek do profilu, trochę słaby, ale wydaje mi się, że może być :D #6 Cred dla , gdyż wzorowałem się na jej profilu Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez GryTrean 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Inspiruje tylu ludzi, jestem z siebie dumna :crazy:Czcionkę mogłeś inna dać pod "kim jestem?..." bo słabo czytelna (chyba, że na tel gorzej widać) ;pCałość ogólnie bardzo fajnie wygląda +++ Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez zouza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Tym razem bardzo średnio jak dla mnie, niczym nie zaskoczyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 #7 Tło na youtube 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nowy awatar: #5 Obrazek do profilu, trochę słaby, ale wydaje mi się, że może być :D #6 Cred dla , gdyż wzorowałem się na jej profilu Co tu oceniać, czcionka i jej kolor. Legenda rang spoko wyszła chociaż wszystkie strzałki mogły być w podobnym stylu lub chociaż kolorze. #7 Tło na youtube Nie jest źle. Ta zieleń w napisie nie pasuje. Ten błysk nad G można było zrobić lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. W razie chęci wstawiania kolejnych prac zapraszam napisać do mnie PW to odblokuje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi