PanWiewior 3 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 1. Nick:Mr.Squirrel2. Imię:Kuba3. Wiek:144. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**:Tak6. Składka (tak/nie):Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/38964 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Kuba mam 14 lat mieszkam w okolicach Krakowa, bardzo lubię grać w gry typu FPS ale też nie pogardze jakąś dobra gierką moba.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem tego serwera ponieważ nawet przy obecnej liczbie adminów rzadko kiedy widzę kogoś na serwerze, a jeśli trafi się jakiś gracz który wyzywa, nadużywa mikrofonu itd. najczęściej pisze do kogoś z adminów a wiem że nie zawsze mają czas i było by szybciej i prościej gdybym mógł to zrobić osobiście.10. Steam_ID:1:0:47888503 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Praktycznie cały wolny czas.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Obecnie mam ferie więc cały dzień ale poza tym to w dni robocze od godz 18 do godz 1 w nocy a w weekendy od 12 do 213. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 510 godzin14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jestem na tak : - Miły i pomocny -Często bywa na serwerze, zwykle w godzinach w których nie ma innych adminów -Zna regulamin -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ja jestem za okresem próbnym. Chciałbym zobaczyć twoją znajomość smx. Mało kto zna smx 10/10. 4 dni przegrane w 68 sesji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador57 12 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jestem na tak. Miły gracz mutacja. Nie wiem jak z tą znajomością smx ale myślę że wiesz o co chodzi. Składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makalele 45 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jestem na TAK - Miły - Ogarniety - Pomocny - Składka - Da się porozmawiać - Zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISSIU 16 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na tak. Miły, przyjazny, ogarnięty gracz. Ilość postów da się nadrobić. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez KRISSIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3ZI 22 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym. Jesteś miłym, przyjaznym, bardzo aktywnym graczem, znasz regulamin i bardzo dobrze znasz Sourcebans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Myślę, że nie ma co przedłużać. Zostajesz przyjęty na okres próbny 7 dni. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi