Toldi 0 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nick: ToldiLink do SS: - Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: DeathrunLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=48499 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 25 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Toldi [AMXBans] Powod : ' Resetujesz statystyki jako TT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 273364 ' [AMXBans] Twoje IP ---- [AMXBans] =============================================== Dostałem bana że niby resetuje statystyki będąc w TT. Nw skąd admin wytrzasnął taki pomysł. Pewnie mi nie uwierzycie ale moim zdaniem Opiekun serwera czyli Esme powinien sprawdzić logi w tym przedziale czasowym i zobaczy że nic nie resetowałem. Nie używałem komendy /reset żeby wszystko dawać w dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi