Toldi 0 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Nick: ToldiLink do SS: - Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: DeathrunLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=48499 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 25 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Toldi [AMXBans] Powod : ' Resetujesz statystyki jako TT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 273364 ' [AMXBans] Twoje IP ---- [AMXBans] =============================================== Dostałem bana że niby resetuje statystyki będąc w TT. Nw skąd admin wytrzasnął taki pomysł. Pewnie mi nie uwierzycie ale moim zdaniem Opiekun serwera czyli Esme powinien sprawdzić logi w tym przedziale czasowym i zobaczy że nic nie resetowałem. Nie używałem komendy /reset żeby wszystko dawać w dmg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts