Skocz do zawartości

Galeria Kasiaaa

Kasia!

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba najmniej kreatywna rzecz jaką zrobiłam. Zmuszona przez siostrę, zrobione w 5min.  :beksa:

Trzeba zmienić tylko czcionkę. :ninja:

pre_1454944374__orderjanuszazartu.png

• Like 10

W dniu 8.02.2016 o 15:41, Dopi napisał(a):

dobry order 

aż dam lajka z zachwytu =D

Dziwne że dasz lajka, na ogół nabijasz tylko liczbę postów w galeriach pisząc "fajne prace".

Co do orderu mi się podoba lecz coś bym w nim zmienił, nie wiem nawet jak to określić.. Tak czy siak jakaś fajna czcionka, złoty kolorek i będzie git ;d

W dniu 8.02.2016 o 17:41, Blaancik napisał(a):

Co do orderu mi się podoba lecz coś bym w nim zmienił, nie wiem nawet jak to określić.. Tak czy siak jakaś fajna czcionka, złoty kolorek i będzie git ;d

No właśnie czcionka najgorszy problem, bo musiałam to zrobić na już, siostra tak chciała, ale mi tu jeszcze czegoś brakuje. (W środku była twarz).

W dniu 8.02.2016 o 15:14, Kasiaaa napisał(a):

To chyba najmniej kreatywna rzecz jaką zrobiłam. Zmuszona przez siostrę, zrobione w 5min.  :beksa:

Trzeba zmienić tylko czcionkę. :ninja:

pre_1454944374__orderjanuszazartu.png

hahahhhha prześwietny order. Chce taki w swojej kolekcji XD

• 4 tygodnie później...

Dawno nic nie dodawałam łapcie. 

Sygnaturka dla @Reniaa

pre_1457113672__reniaa.gif

Sygnaturka dla 

pre_1456921075__12039407.jpg

Awatar dla @Porczop

pre_1456910511__p.jpg

Przeróbka gifu dla @Ghostt

pre_1456330871__ghost.gif

Napisy dla Brawa Dla Tej Pani do konkursu. :D http://forum.cs-classic.pl/topic/45133-zgadnij-kto-to/

pre_1456172720__zgadnijktoto1.png

pre_1456426733__zwyciezcy2.png

Napis dla Queen. http://forum.cs-classic.pl/topic/45233-konkurs-zosta%C5%84-mistrzem-wi%C4%99zienia/

pre_1456422542__mistrzwiezienia.png

• Like 9

• 3 tygodnie później...

Więcej w Twoich pracach internetu, niż ciebie, zwłaszcza w tym jeleniu i motylu, prawie nic nie przerabiasz a te napisy z cinemy jakoś średnio zrobione i nie współgrają z tłem. Zero zabawy światłem, a te dwie prace w cytacie poniżej to kompletna masakra, Te kajdanki i znaki zapytania, ech.. Nie mogłaś tego lepiej wkomponować? Starałem się być szczery. Prace nie są złe, ale też troszkę za słabe, w sam raz dla typowego grafika na forum =)

W dniu 9.03.2016 o 11:50, Kasiaaa napisał(a):

Dawno nic nie dodawałam łapcie

Napisy dla Brawa Dla Tej Pani do konkursu. :D http://forum.cs-classic.pl/topic/45133-zgadnij-kto-to/

pre_1456172720__zgadnijktoto1.png

pre_1456426733__zwyciezcy2.png

Napis dla Queen. http://forum.cs-classic.pl/topic/45233-konkurs-zosta%C5%84-mistrzem-wi%C4%99zienia/

pre_1456422542__mistrzwiezienia.png

W dniu 29.03.2016 o 09:28, LabekDesign napisał(a):

Więcej w Twoich pracach internetu, niż ciebie, zwłaszcza w tym jeleniu i motylu, prawie nic nie przerabiasz a te napisy z cinemy jakoś średnio zrobione i nie współgrają z tłem. Zero zabawy światłem, a te dwie prace w cytacie poniżej to kompletna masakra, Te kajdanki i znaki zapytania, ech.. Nie mogłaś tego lepiej wkomponować? Starałem się być szczery. Prace nie są złe, ale też troszkę za słabe, w sam raz dla typowego grafika na forum =)

Prace które tu zrobiłam, są moje, jedynie co biorę z neta to zdjęcia i niektóre gify . To forum nie jest od grafiki, a napisy które zrobiłam takie miały być, nie tworzyłam ich nie wiadomo ile czasu, to robota  na chwilkę. Jeleń i motyl to moje autorskie prace. Aktualnie nie jestem już grafikiem na forum, bo nie mam chęci do tworzenia i nie będę na siłę tworzyć prac które skomentujesz, że są "nie moje". 

#Edit

Na nikim nie będę się wzorować, wcześniej napisałam, że to jest w tamtym stylu. 

Edytowane przez Rybka
  • Like 3

W dniu 29.03.2016 o 11:34, Kasiaaa napisał(a):

Prace które tu zrobiłam, są moje, jedynie co biorę z neta to zdjęcia i niektóre gify . To forum nie jest od grafiki, a napisy które zrobiłam takie miały być, nie tworzyłam ich nie wiadomo ile czasu, to robota  na chwilkę. Jeleń i motyl to moje autorskie prace. Aktualnie nie jestem już grafikiem na forum, bo nie mam chęci do tworzenia i nie będę na siłę tworzyć prac które skomentujesz, że są "nie moje". 

Sorki, za ostro skrytykowałem. Wady wymieniłem, zaś zalet nie. prace mimo wszystko mają coś w sobie, tylko za mało nad nimi siedzisz, jeszcze raz przepraszam, głupio mi.

PS. Jeśli chcesz odwzorować sygnaturkę semiego pobaw się pluginem thrausi a potem jakoś to zaświeć w photoshopie ;d  

zrvi9Em.png

Edytowane przez LabekDesign

• 2 tygodnie później...

To pierwsze mi się podoba. W szczególności całość pracy jak ze sobą współgra.

W drugiej mi się bardzo podoba ten napis! Bardzo kreatywne :D

W dwóch ostatnich kolorystyka jest bardzo fajna, ale troszkę mi za pusto. Ja bym dodała jeszcze na tło jakąś nakładkę z tekstur, ale kto co woli :D.

Leci plusik Kasiu :wub:

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności