Kasia! 3 386 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 To chyba najmniej kreatywna rzecz jaką zrobiłam. Zmuszona przez siostrę, zrobione w 5min. :beksa: Trzeba zmienić tylko czcionkę. :ninja: 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) dobry order aż dam lajka z zachwytu =D Edytowane 8 Lutego 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 dobry order aż dam lajka z zachwytu =D Dziwne że dasz lajka, na ogół nabijasz tylko liczbę postów w galeriach pisząc "fajne prace". Co do orderu mi się podoba lecz coś bym w nim zmienił, nie wiem nawet jak to określić.. Tak czy siak jakaś fajna czcionka, złoty kolorek i będzie git ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Co do orderu mi się podoba lecz coś bym w nim zmienił, nie wiem nawet jak to określić.. Tak czy siak jakaś fajna czcionka, złoty kolorek i będzie git ;d No właśnie czcionka najgorszy problem, bo musiałam to zrobić na już, siostra tak chciała, ale mi tu jeszcze czegoś brakuje. (W środku była twarz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To chyba najmniej kreatywna rzecz jaką zrobiłam. Zmuszona przez siostrę, zrobione w 5min. :beksa: Trzeba zmienić tylko czcionkę. :ninja: hahahhhha prześwietny order. Chce taki w swojej kolekcji XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Bardzo ładna praca 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dzisiejsze Na białym tle inaczej wygląda i ładniej Moje ulubione! <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Piękne prace Kasiu! Tę wycinankę robiłaś przy mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Napis do awatar'u dla @Destiny123 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Swietne Mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnialas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ej prześwietny jest! Łap plusika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dawno nic nie dodawałam łapcie. Sygnaturka dla @Reniaa Sygnaturka dla Awatar dla @Porczop Przeróbka gifu dla @Ghostt Napisy dla Brawa Dla Tej Pani do konkursu. http://forum.cs-classic.pl/topic/45133-zgadnij-kto-to/ Napis dla Queen. http://forum.cs-classic.pl/topic/45233-konkurs-zosta%C5%84-mistrzem-wi%C4%99zienia/ 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ej te napisy są prześwietne, które zrobiłaś dla dziewczyn + za gifa, bo ich nienawidzę robic ( brak cierpliwości )! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Awatar dla Sygnaturka dla Awatar dla B!@ck Sygnatura dla @PumasS 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Pierwszy avek i sygnałów boskie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 schludne praca Kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LabekDesign 40 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Więcej w Twoich pracach internetu, niż ciebie, zwłaszcza w tym jeleniu i motylu, prawie nic nie przerabiasz a te napisy z cinemy jakoś średnio zrobione i nie współgrają z tłem. Zero zabawy światłem, a te dwie prace w cytacie poniżej to kompletna masakra, Te kajdanki i znaki zapytania, ech.. Nie mogłaś tego lepiej wkomponować? Starałem się być szczery. Prace nie są złe, ale też troszkę za słabe, w sam raz dla typowego grafika na forum =) Dawno nic nie dodawałam łapcie Napisy dla Brawa Dla Tej Pani do konkursu. http://forum.cs-classic.pl/topic/45133-zgadnij-kto-to/ Napis dla Queen. http://forum.cs-classic.pl/topic/45233-konkurs-zosta%C5%84-mistrzem-wi%C4%99zienia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Więcej w Twoich pracach internetu, niż ciebie, zwłaszcza w tym jeleniu i motylu, prawie nic nie przerabiasz a te napisy z cinemy jakoś średnio zrobione i nie współgrają z tłem. Zero zabawy światłem, a te dwie prace w cytacie poniżej to kompletna masakra, Te kajdanki i znaki zapytania, ech.. Nie mogłaś tego lepiej wkomponować? Starałem się być szczery. Prace nie są złe, ale też troszkę za słabe, w sam raz dla typowego grafika na forum =) Prace które tu zrobiłam, są moje, jedynie co biorę z neta to zdjęcia i niektóre gify . To forum nie jest od grafiki, a napisy które zrobiłam takie miały być, nie tworzyłam ich nie wiadomo ile czasu, to robota na chwilkę. Jeleń i motyl to moje autorskie prace. Aktualnie nie jestem już grafikiem na forum, bo nie mam chęci do tworzenia i nie będę na siłę tworzyć prac które skomentujesz, że są "nie moje". #Edit Na nikim nie będę się wzorować, wcześniej napisałam, że to jest w tamtym stylu. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Rybka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LabekDesign 40 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Prace które tu zrobiłam, są moje, jedynie co biorę z neta to zdjęcia i niektóre gify . To forum nie jest od grafiki, a napisy które zrobiłam takie miały być, nie tworzyłam ich nie wiadomo ile czasu, to robota na chwilkę. Jeleń i motyl to moje autorskie prace. Aktualnie nie jestem już grafikiem na forum, bo nie mam chęci do tworzenia i nie będę na siłę tworzyć prac które skomentujesz, że są "nie moje". Sorki, za ostro skrytykowałem. Wady wymieniłem, zaś zalet nie. prace mimo wszystko mają coś w sobie, tylko za mało nad nimi siedzisz, jeszcze raz przepraszam, głupio mi. PS. Jeśli chcesz odwzorować sygnaturkę semiego pobaw się pluginem thrausi a potem jakoś to zaświeć w photoshopie ;d Edytowane 30 Marca 2016 przez LabekDesign Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Kilka dosyć prostych sygnaturek. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 To pierwsze mi się podoba. W szczególności całość pracy jak ze sobą współgra. W drugiej mi się bardzo podoba ten napis! Bardzo kreatywne W dwóch ostatnich kolorystyka jest bardzo fajna, ale troszkę mi za pusto. Ja bym dodała jeszcze na tło jakąś nakładkę z tekstur, ale kto co woli . Leci plusik Kasiu :wub: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mi się podabają twoje prace Oby tak dalej ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Ładne sygnaturki plusik Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez PumasS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Prace fajne, podobają mi się. + dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 10/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi