SiLvEr 5 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nick:|Loord|Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) |Loord|[AMXBans] Powod : ' Podszywka '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1192029907 '[AMXBans] Twoje IP : ' **.**.**.** '[AMXBans] ===============================================Missing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksKicked : Zostales ZBANOWANY. SprawdzSerwer:JB 1.6Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=48805 Zbugowałem się i admin The_GanjaMan_PL miał obowiązek dać mi bana gdyż wbił nick (1) |Loord| a to byłem ja tylko że byłem 2 razy na jednym serwerze z powodu buga o którym wspomniałem na początku. Admin wyraził skruchę więc proszę nic mu nie zabierać ani nie dawać warna . Wybaczam mu to.Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Proszę o wyjaśnienie admina banującego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Z tego miejsca chciałbym jeszcze raz cię przeprosić za tą sytuacje. Otóż był jeszcze 1 admin (Karciany) i on widział całą sytuację. Owy gracz złapał laga (nie wiedziałem o tym) i był na serwerze i po chwili wszedł (1) Loord i myślałem że to podszywka dlatego przystąpiłem do banowania iż pod ten nick już były podszywki. Od razu skontaktowałem się z graczem i faktycznie był x2 na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi