TheDragomix 18 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: TheDragomix2. Imię: Michał3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5/105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Nie7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3226238. Parę słów o sobie **: Nazywam się Michał i mieszkam w Lwówku. Lubię gry FPS, a najbardziej Counter-Strike Global Offensive. Jestem w miare ogarnięty w stosunku do uciszania krzyczących dzieci. Moim zaiteresowaniem jest informatyka i uczenie się nowych żeczy związanymi z CS:GO.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram w godzinach kiedy nie ma adminów i nie mam co zrobić z krzyczącymi dziećmi bo mówią mi, że nie estem adminem to nie moge ich zbanować, a kiedy prosze o wejście na serwer i zmutowanie tych dzieci admini mnie nie słuchają. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:97886395 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3 h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15:00 - 18:00/ Weekendy 11:00 - 15:0013. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 434 h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak w TF2 Edytowane 26 Stycznia 2016 przez TheDragomix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na nie: -Rzadko wbijasz na serwer -Jedyne co chyba cię tutaj trzyma to chęć posiadania administratora Edytowane 26 Stycznia 2016 przez saatan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Rekrutacja aktualnie jest zamknięta. To podanie jeszcze się zalicza do rekrutacji, tak więc proszę o edycję postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredsoon 12 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 hmm dragomix kiedyś starałeś się wbijać na serwer dosyć często ale teraz już cię nie widać więc jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanWiewior 3 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jestem na nie: -przestałeś wbijać na serwer a jak wbijasz to na krótki czas do ciebie nic nie mam fajny z ciebie gość ale ilość twoich podań to przesada, znaczy ok starasz się o tego admina ale kilka pod rząd to już za dużo na twoim miesjcu poczekałbym chwile, a pozatym w każdym podaniu piszesz to samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jestem na nie. -Mało czasu poswięcasz na serwer jeżeli nawet wejdziesz to jesteś,nanim na bardzo krótko . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi