Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Reżyseria: Curtis Hanson Scenariusz: Scott Silver Gatunek: Biograficzny, Dramat obyczajowy, Muzyczny Premiera: 17 stycznia 2003(Polska) 8 września 2002(Świat) Obsada: Eminem - Jimmy "B-Rabbit" Smith Mekhi Phifer - David "Future" Porter Brittany Murphy - Alex Kim Basinger - Stephanie Smith Eugene Byrd - Wink Opis filmu: Jimmy Smith(Eminem) mieszka w starej przyczepie samochodowej z matką i młodszą od niego siostrą. Za dnia pracuje w fabryce zderzaków a w nocy razem z kumplami chodzi do klubów ,w których odbywają się tzw. Freestyle Battle czyli bitwy na słowa ,które toczą najlepsi raperzy. Pewnego razu postanowił zmierzyć się na scenie z innym zawodnikiem lecz nie zakończyło się to dla niego w miły sposób. Rabbit pomimo tego zdarzenia dalej marzy o nagraniu własnej rap płyty. Czy uda mu się tego dokonać? Moja opinia: Według mnie ,film jest wręcz świetny. Mimo iż nie jest to w pełni oparty na życiu jednego z najlepszych raperów świata to i tak robi bardzo dobre wrażenie. Podoba mi się to ,że ta produkcja skupia się na jego problemach życia codziennego i jak jest to pokazane. To co w tym filmie mi się najbardziej spodobało to Bitwy na słowa ,które naprawdę uwielbiam a tutaj zostały one ukazane jakby przebiegały naprawdę. Z obsady najbardziej podobała mi się Kim Basinger ,do roli zdesperowanej matki wcieliła się wręcz idealnie. Utwory tzw. Soundtracki nadawały ten smaczek biografii Eminema ponieważ były to jego utwory. Jak dla mnie film wyszedł świetnie dlatego dostaje 9/10. Zwiastun: Film Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Classic Team Gemciu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Według mnie ,film jest wręcz świetny. Mimo iż nie jest to w pełni oparty na życiu jednego z najlepszych raperów świata to i tak robi bardzo dobre wrażenie. Podoba mi się to ,że film skupia się na jego problemach życia codziennego i jak jest to pokazane. To co w tym filmie mi się najbardziej spodobało to Bitwy na słowa ,które naprawdę uwielbiam a w tym filmie zostały one ukazane jakby przebiegały naprawdę. Z obsady najbardziej podobała mi się Kim Basinger ,do roli zdesperowanej matki wcieliła się wręcz idealnie. Utwory tzw. Soundtracki w filmie nadawały ten smaczek biografii Eminema ponieważ były to jego utwory. Jak dla mnie film wyszedł świetnie dlatego dostaje 9/10. Przydałoby się jakieś synonimy tu zamieścić, bo się strasznie źle czyta ;d. Recenzja spoko, podoba mi się ten krótki opis - coś tam mówi, ale nie zdradza w sumie nic ;] Dobra robota Gemciu ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Miałam okazję już oglądać ten film, dlatego dołączam się do oceny. Recenzja bardzo przyjemna, dobrze napisana. Leci plusik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Więc tak recenzje fajnie się czyta, bardzo ładnie napisana więc co leci plusik dal ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Recenzja napisana bardzo ładnie . Klasyk, którego się nie zapomina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dzisiaj wieczorem oglądam , dzięki ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzisiaj wieczorem oglądam , dzięki ^^ Jeszcze tego nie oglądałeś? Człowieku, gdzieś Ty był przez ten czas? Średnio podoba mi się ta recenzja, gdybym tego nie oglądał i gdyby zapewne nie Eminem, nie obejrzałbym go poprzez przeczytanie owego przedstawionego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 taka sobie recenzja, gdybym nie ogladal tego wczesniej raczej bym nieobejrzal po przeczytaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi