wiesman 52 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Opis Problemu: OD pewnego czasu wyskakuje mi komunikat (niżej) po którym dosytaję bana najpierw od kilku godz po 24 i dziś dostałem 7 dni to już przesada . A wiec resetuje steam , kompa ruter nic nie daje non stop ten sam komunikat nw czym to idzie alb o jak to naprawić pomuszcię będe wdzięczny . I dodam że dzieje sie to na rankedach oczywiście ScreenShoot: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1453766250__2016-01-26_00001.jpg http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1453766293__2016-01-26_00002.jpg System na którym aktualnie grasz: Windows home basic Inne: Już po prostu nie mam siły na to * Nie posiadam antywirusa Edytowane 26 Stycznia 2016 przez wiesman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Na pewno masz stale polaczenie internetowe? @Edit. 1.Wyłącz antywirusa, 2.Reset routera, 3.Reset Pc 4.Antywirus Off 5.Odpal na nowo Kryptonowi pomogło Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Umciaak * Pynia Lovki :* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) W jakim sensie stałe mi net dział normalnie ale zauważyłem że tak sie dzieje punzmi godzinami przeważnie 24- 1 w nocy nw może u dostawcy sie cos dzieje bo od kod ostatnio zrobili nadajnik to sie tak dzieje lece na internecie radiowym .a CZY PONOWNA INSTALACJA steamu pomoże ?? A i Czy zmiana systemu na starszy taki jak xp zwiekszyła by sznse na lepsze osiagi fps ?? Edytowane 27 Stycznia 2016 przez wiesman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Może po prostu zanikać Ci sygnał radiowy, a ponowne zainstalowanie raczej nic nie da. Zmiana oprogramowania też nic Ci nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi