Rias Gremory 2,604 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 W tym temacie możecie proponować jakie anime ma zostać zrecenzowane. Przed napisaniem sprawdź listę już gotowych recenzji: Lista recenzji anime Wzór: Nazwa serii: Gatunki: Dlaczego właśnie to?: SPRAWDŹ CZY TWOJA PROPOZYCJA NIE ZOSTAŁA JUŻ ZAMIESZCZONA! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomm 164 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Nazwa serii: KingdomGatunki: Akcja, historycznyDlaczego właśnie to?: Świetna fabuła oraz walki ^^ (miejsce 1 u mnie na liście XD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikkibane 54 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 (edited) Nazwa: Tengen toppa Guren lagan Gatunek: Mecha, przygoda,akcja Dlaczego właśnie to?: Dużo dobrego słyszałem o tym anime, ale jakos nie mam siły się za to zabrać, chciałbym przeczytać jakąś porządną, obiektywną recke. Edited January 29, 2016 by Shikkibane Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 (edited) Nazwa serii: Dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru darou ka Gatunki: Akcja, Przygodowe, Komedia, Magia, Fantazy, Romans, Harem Dlaczego właśnie to?: Anime podesłał mi mój mentor Pride, x czas temu. Już w pierwszym odcinku zaczyna nas intrygować do zobaczenia następnego i zobaczenia jak potoczy się dalej akcja. Edited February 9, 2016 by Rias Recenzja zrobiona, wstawiona na forum. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 (edited) Nazwa serii: Boku no PicoGatunki: RomansDlaczego właśnie to?: Jakoś jedyne anime, które obejrzałam i jestem ciekawa recenzji xddd Edited October 7, 2016 by Rias Recenzja zrobiona, wstawiona na forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts