Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 W tym temacie możecie proponować jakie anime ma zostać zrecenzowane. Przed napisaniem sprawdź listę już gotowych recenzji: Lista recenzji anime Wzór: Nazwa serii: Gatunki: Dlaczego właśnie to?: SPRAWDŹ CZY TWOJA PROPOZYCJA NIE ZOSTAŁA JUŻ ZAMIESZCZONA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nazwa serii: KingdomGatunki: Akcja, historycznyDlaczego właśnie to?: Świetna fabuła oraz walki ^^ (miejsce 1 u mnie na liście XD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Nazwa: Tengen toppa Guren lagan Gatunek: Mecha, przygoda,akcja Dlaczego właśnie to?: Dużo dobrego słyszałem o tym anime, ale jakos nie mam siły się za to zabrać, chciałbym przeczytać jakąś porządną, obiektywną recke. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Shikkibane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Nazwa serii: Dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru darou ka Gatunki: Akcja, Przygodowe, Komedia, Magia, Fantazy, Romans, Harem Dlaczego właśnie to?: Anime podesłał mi mój mentor Pride, x czas temu. Już w pierwszym odcinku zaczyna nas intrygować do zobaczenia następnego i zobaczenia jak potoczy się dalej akcja. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Rias Recenzja zrobiona, wstawiona na forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Nazwa serii: Boku no PicoGatunki: RomansDlaczego właśnie to?: Jakoś jedyne anime, które obejrzałam i jestem ciekawa recenzji xddd Edytowane 7 Października 2016 przez Rias Recenzja zrobiona, wstawiona na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi