ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ujmijmy to tak: widzieliśmy lepsze powitania z nowym klubem. Takie bardziej szczęśliwe. Jagiellonia Białystok niedawno sprowadziła brazylijskiego obrońcę Gutiego. Niestety, przez jakiś czas nie zagra, no i nie zrobi jeszcze kilku innych rzeczy, na skutek zdarzenia, do którego doszło podczas sparingu. Został zahaczony korkami. W efekcie…Hmm… W efekcie… No nie wiemy, jak to delikatnie ująć. W efekcie Gutiemu założono dziesięć szwów na penisie. Widok był – jak twierdzą świadkowie – absolutnie makabryczny. Powiedzmy sobie szczerze – mrożąca krew w żyłach kontuzja. Szczerze facetowi współczujemy. Źródło: weszlo.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) hahahaha, ma chłopak pecha. Ja to się już boje i chyba zakończę karierę @down: Paweł ale się spinasz... i nie śmieje się z niego <_< tylko z tego gdzie ta kontuzja jest... ^_- Edytowane 27 Stycznia 2016 przez DuNg3()N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie wierzę w to co czytam..masakra jakaś :/ Biedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 hahahaha, ma chłopak pecha. Ja to się już boje i chyba zakończę karierę Nie wiem czy tutaj jest cokolwiek śmiesznego. Człowiekowi stało się nieszczęście, a ty się z niego śmiejesz. Trochę słabe zachowanie nieprawdaż? Tym bardziej, że on zarabia jako piłkarz. Co do samego tematu, to faktycznie, pech jakich mało, nie dość że kontuzja, to jeszcze w tak... Drażliwym punkcie :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Szkoda chłopa bo może i by zrobił karierę. Ale tak się kończą sparingi brane na sposób meczów ligowych. A jak tak myślę to przypomina mi się, że w sumie sam popełniłem taki błąd, że kolega dostał no drastycznie mówiąc buta w jajca. (uprzedzam, że to był nieszczęśliwy wypadek i po 1h lodu wrócił do życia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 ale peszek xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi