Kinolek 25 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Nick: Kinolek <32. Imię: Jakub3. Wiek: lat 17 ( ukończone, rocznikowo 18 )4. Znajomość AMX (1-10): poczytałem, pooglądałem, myślę, że z waszą pomocą poznam lepiej, póki co 2/10.5. Sprawny i działający mikrofon: Jeszcze nie, ale jak zajdzie potrzeba zakupię, szybko piszę zwłaszcza info w 5 sekund 6. Składka (tak/nie): Jeszcze nie, konto doładowane, 1 sms i po kłopocie.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=Kinolek http://www.gametracker.com/player/Kinolek%3C3/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam 17 lat, mieszkam na wsi, moi rodzice prowadzą gospodarstwo w czym im pomagam. Uczę się w technikum leśnym, uwielbiam przyrodę, zwierzęta ale i siatkówkę. Serwer jest takim miejscem gdzie mogę się wyłączyć i w spokoju pobawić się czy pośmiać z innymi graczami. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Każdy, kto gra na dd2 wie, iż się zmieniłem. Od ostatniego podania minęło trochę czasu, wtedy gdy poczytałem pare słów krytyki o mnie ( za co dziękuję) uświadomiłem sobie, iż moje zachowanie było karygodne. Teraz już zachowuje kulturę, panuję nad sobą. To właśnie chęć pełnienia tak ważnej funkcji jak administrator dała mi siłę i teraz już z pełną powagą piszę to podanie.Często przytrafia mi się, iż muszę wołać admina, bo ktoś lata odpalony. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w weekendy ok 5-7 godzin, w tygodniu koło 4-5.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Weekendy: 9-24, tyg. 16-2313. Staż w Counter-Strike 1.6: ok 4 lat z przerwami14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): NIE Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Kinolek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No kultura bardzo poprawiona, zgłasza czity na u@, składka jest i obecność wiec na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsio211 0 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Spoko jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszaBiceps12 1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jestem na NIE Spełnia wymagania Słabo AMXBANS Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshimura 6 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jestem jak najbardziej na TAK: +Ogarnięty +Wiek -AMX (ale jak chcesz mogę cię poduczyć ) +/- Składka +Staż +Częsta grywalność +Kultura I spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja jestem za okresem próbnym . Bo mam mieszane uczucia Tak i Nie .Ale większe Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Okres próbny +gt -steam +ładnie napisane podanie popraw aktywność na forum Daj ten link do gt http://www.gametracker.com/player/Kinolek%3C3/193.33.177.101:27156/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jestem na TAK, ponieważ Kinolek poczynił bardzo wielki postęp od ostatniego podania, co zdarza się rzadko jeśli chodzi o next podanie kandydata na admina, aby coś zmienił. Bacznie się przyglądałem jego zachowaniu od ostatniego podania i uważam, że można Kinolka przyjąć w nasze grono, na które składają się czynniki: -Kultura -Bardzo często gra, jest miły, pomocny -Wszystkie wymagania spełnione -zgłasza czity na u@, czasem nawet zbyt często bo wiadomo, że chce dobrze myślę że należy mu się admin, cziterów zgłasza prawidłowo i szybko i dzięki temu nie będzie spamował już na u@ tylko sam sprawdzi gracza, a my mu pomożemy jedynie Uważam, że poprawił to co miał poprawić, wymagania spełnił, a reszty można się nauczyć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Po ostatnim podaniu zacząłem zwracać uwagę na Twoją kulturę i zachowanie. Zauważyłem u Ciebie poprawę. Często grasz i aktywnie zgłaszasz na u@ Jestem skłonny dać Ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Tez jestem skłonny dać ci szansę ,bo znaczna poprawa z twojej strony bądz aktywny na serwie jak i na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi