gicik krzys 414 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Pomyślałem ze komuś może się przydać Jezeli masz wersje cs nonsteam to może Ci się pojawic problem z komunikacją głosowa nie wiadomo z jakiej przyczyny. Ani Ty nie słyszysz jak inni rozmawiają przez mikrofon, ani inni nie słyszą Ciebie. Są dwie opcje. 1. Możesz mieć zainstalowanego Counter Strike na złym dysku © i może występować Nie spójność plików i jedyna opcja to zainstalowanie Counter Strike na zalecanym dysku (D). 2. Możliwe jest także ze komunikację głosowa uniemożliwiają dwa pliki csxguard. Wtedy jedynym sposobem jest: Counter Strike 1.6> csstrike> usunąć oba pliki csxguard i powinno być po problemie. Drugi problem wersji nonsteamowej może być nie zapisywanie się screen shotow w folderze csstrike. W takim wypadku można spróbować opcji takiej i wtedy powinny się znaleźć: Start> %AppData% i wcisnąć Enter> wtedy zapewne przeniesie nas do folderu Roaming skąd trzeba się cofnąć do %AppData% i wejść w folder> Local> VirtualStore i pojawi się zwykły folder Counter strike, wchodzimy w ten folder, następnie folder csstrike i ssy powinny się tam znajdować. Poradnik napisany by me. Oczywiście sam bym nie wiedział nigdy o takich rzeczach, wiec za pomoc dziękuję Pawłowi oraz Quattro którzy w niedalekiej przeszłości mi pomogli w tych dwóch sprawach. Dziękuję i mam nadzieje ze poradnik pomocny. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez four Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi