Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Ściągamy pędzel lub paczkę pędzli z internetu. Nie narzucam żadnej konkretnej strony, wystarczy wpisać pędzle photoshop w google i będziemy mieli kilka darmowych stron z taką tematyką. Ja osobiście pobieram z chomikuj bo tak mi wygodnie :v 2. Gdy ściągniemy już nasz ukochany pędzel zapewne będzie on w formacie .abr. Wygląda on tak: 3. Odpalamy photoshopa i wybieramy pędzel i klikamy tam gdzie pokazuje strzałka. Wyświetli się nam mini okno pędzli. 3.Następnie klikamy w prawy górny róg i wybieramy wczytaj pędzele. 4. Wyświetli nam się takie okno. Wybieramy nasz ukochany pędzel i klikamy wczytaj. W oknie które wam zaznaczyłem powinien pojawić się ściągnięty pędzel. Dzięki za uwagę. Poradnik w całości wykonany przeze mnie. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez James Bong 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Plusik leci, ja sama nie zauważyłam ze tak można, jest gdzieś jeszcze inna możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Łap plusa .Ja osobiście nie korzysta z żadnych dodatkowych pędzli, ponieważ dla mnie nie są użyteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr4bia 0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 przydatne hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi