Makaveli. 2,153 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 (edited) 1. Ściągamy pędzel lub paczkę pędzli z internetu. Nie narzucam żadnej konkretnej strony, wystarczy wpisać pędzle photoshop w google i będziemy mieli kilka darmowych stron z taką tematyką. Ja osobiście pobieram z chomikuj bo tak mi wygodnie :v 2. Gdy ściągniemy już nasz ukochany pędzel zapewne będzie on w formacie .abr. Wygląda on tak: 3. Odpalamy photoshopa i wybieramy pędzel i klikamy tam gdzie pokazuje strzałka. Wyświetli się nam mini okno pędzli. 3.Następnie klikamy w prawy górny róg i wybieramy wczytaj pędzele. 4. Wyświetli nam się takie okno. Wybieramy nasz ukochany pędzel i klikamy wczytaj. W oknie które wam zaznaczyłem powinien pojawić się ściągnięty pędzel. Dzięki za uwagę. Poradnik w całości wykonany przeze mnie. Edited January 29, 2016 by James Bong 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Plusik leci, ja sama nie zauważyłam ze tak można, jest gdzieś jeszcze inna możliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Łap plusa .Ja osobiście nie korzysta z żadnych dodatkowych pędzli, ponieważ dla mnie nie są użyteczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr4bia 0 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 + leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dopi 138 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 przydatne hehe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts