Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nick: James BongNowy nick: Chciałem ustawić sobie PrawieBlancik bo widzę że to na czasie... Ale wolę się wyróżniać. Nowy nick; Blancik Czemu chcesz zmienić nick?: Bo Blancik mi się podoba miałem go kiedyś i innym użytkownikom też się podobał :vPoradniki (1): http://forum.cs-classic.pl/topic/44293-poradnik-jak-dodać-pędzel-do-photoshopa/#entry267749 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Blancik Nick ten jest zajęty Błąd systemu Mamy już użytkownika o tej nazwie. Proszę wybrać innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Faktycznie. sorki xd W takim razie Blanc!k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Błąd systemu Nazwa może zawierać tylko te znaki: a-zA-Z0-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi