Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nick: James BongNowy nick: Chciałem ustawić sobie PrawieBlancik bo widzę że to na czasie... Ale wolę się wyróżniać. Nowy nick; Blancik Czemu chcesz zmienić nick?: Bo Blancik mi się podoba miałem go kiedyś i innym użytkownikom też się podobał :vPoradniki (1): http://forum.cs-classic.pl/topic/44293-poradnik-jak-dodać-pędzel-do-photoshopa/#entry267749 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Blancik Nick ten jest zajęty Błąd systemu Mamy już użytkownika o tej nazwie. Proszę wybrać innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Faktycznie. sorki xd W takim razie Blanc!k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Błąd systemu Nazwa może zawierać tylko te znaki: a-zA-Z0-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi