LifeSzopeNo 0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nick:LexLink do SS:Brak to nie jest moj nick przez pomylke chyba dostalem bana...Wycinek z konsoli(bez IP)*:Mam bana nie moge wbić na serwa wiem tylko ze tam pisze Cheater i jest Perm.Serwer:Cod mod skrzynki/kluczeLink do bana: Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Po 1 daj wycienk z konsoli Wejdź na serwer-->Powinno Cie wyrzucić--> " ~ " --> Kopiuj/Wklej Po 2 daj Ten link do amxbansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LifeSzopeNo 0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : -Lex-[AMXBans] Powod : ' Cheater '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 836 A co do linku nwm nie szukalem bo niewchodzilem dawno na serwa dawed nwm kiedy dostałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zapoznaj się z tym ----> http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dosta%C5%82em-bana-nie-na-sw%C3%B3j-nick-co-mog%C4%99-zrobi%C4%87/ W razie problemów zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi