XxBananaxX 25 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 (edited) 1. Nick:XxBananaxX 2. Imię:Krzysztof 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 7 , wciąż się ponownie uczę 5. Sprawny i działający mikrofon:nie 6. Składka (tak/nie):jak najbardziej 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/XxBananaxX/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Witam , nazywam się Krzysztof mam obecnie lat 17 i uczęszczam do szkoły samochodowej .W przyszłości chciałbym mieć firmę wulkanizacyjną (choć są małe szanse) . tak jak każdy inny nastolatek interesuje się sportem , grami i oczywiście kobietami . Według mnie jestem osobą o charakterze komicznym , lecz bardzo łatwo się denerwuje ale próbuje zawszę się opanować , zawsze można na mnie liczyć (tak sądzą znajomi) . To w zasadzie tyle co mogę o sobie powiedzieć 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:Chcę zostać administratorem nie dla tego , że nasza administracja sobie nie radzi lecz dlatego że chcę być z dobrymi stosunkami z graczami i adminami , pragnę pomagać i wspierać graczy w problemach np. z cziterami. sądzę że sytuacja na serwerze jest w miarę stabilna ale ja pragnę pomóc by była wręcz elegancka (mam na myśli cziterków , bugi spamy itd.) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:do nawet 12 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze : 13:00-22 czasami do 1:00 , weekendy : wstaje , odrazu gram (różnie wstaje więc trudno ocenić od której gram) do 0:00 czasami do 2:00 13. Staż w Counter-Strike 1.6:niedługo minie 5 lat jeśli się nie mylę 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak , lecz było to dawno i wiele zapomniałem ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) p.s za warna zapłacę w poniedziałek Edited January 31, 2016 by XxBananaxX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Posiadasz warna, co uniemożliwia Ci podjęcie kandydatury na admina serwera. Bardzo mi przykro, ale podanie odrzucam. Odrób warna i zgłoś się za 7 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts