dasdw 0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam.Otoz niewiem kim mam grac.mam kupionego vladimira i pantheona ale musze sie zdecydowac na jednego zeby go ogarnac.a wy kogo polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 dasdw, Polecam Vldimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasdw 0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 wlasnie kupilem go ze wzgledu na kolege bo tak sie s*al zeby go wziasc bo gdzies zobaczyl jak sam wieze rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Też polecam Vladimira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Według mnie Vladimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Polecam Vladmir'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja umiem grać pantheonem więc jego polecam =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Panteon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Pantheon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jeżeli jesteś graczem, który preferuje magie i jest jeszcze niedoświadczony w Last hitowaniu oraz Tam Fightach oraz Dushowaniu (utrzymywanie stałej pozycji ) to Vladimir możesz bardzo długo utrzymywać pozycji dzieki twoim healom oraz duzej liczbie HPJeżeli znasz sie już na żeczy i nie łatwo cie wykiwać to kup Pantheona Świetna postać do Defa oraz team fightow Niestety jeżeli zrobisz sie pod tanka to nie przywalisz mocno, natomiast jezeli skupisz sie na ataku to szybko cie zgaszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi