ferN 0 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam. Mam pytanko. Zapisałem się właśnie na kurs prawa jazdy i mam taki mały problem. Dostałem od szkoły materiał do nauki na teorie (płytkę). Za cholerę się nie nauczę z tej płytki. Zacina się co 4 pytanie xD Znacie może jakieś zaufane przez was stronki? Mam 2 tyg. do egzaminu teoretycznego i nie wiem jak, i z czego się uczyć. Jakieś macie sprawdzone swoje sposoby? Bo nie chce mi się zdawać 10 razy. Najlepiej to się nauczyć na maxa i mieć to z głowy. Pozdrawim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Fajna stronka z testami to Zdamyto.pl, ja też uczę się z płytki i ogarniam z książki. Poza tym to z tego co się orientuję jest udostępniona baza pytań w necie, także możesz sobie ogarnąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevelUP 17 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 https://www.prawo-jazdy-360.pl/test Oficjalne pytania, kilka mi się powtórzyło na normalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Chodzisz na wykłady do szkoły też czy tylko w chacie teorie robisz sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN 0 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Na chacie sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Taki byczek kiedyś odkryłem. Stronka z pytaniami, oczywiście ukryte są premium. http://poznaj-testy.pl Ale, jest błąd Premium Musisz najechać kursorem między ten żółty bloczek który Ci zasłania kategorie pytań, jest 'luz' i możesz dzięki temu wejść w te pytania premium. Chyba da się zrozumieć Testy 2016, niczym się nowym nie różnią.., a bynajmniej nie zauważyłem nic nowego, są łatwe. Mam jeszcze z płytki Kategorie B, testy.. Moge Ci jutro wysłać, niestety dziś nie da się bo kompresują się długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Z płyty ani nic się nie nauczysz.Tam to tylko szlifujesz to co nauczyłeś się z książki. Czytasz, czytasz wchodzisz i sprawdzasz ile robisz błędów.Także wałkuj tylko książkę dokładnie ze zrozumieniem, analizuj sobie wszystko nie zaszkodzi jak przerobisz ją z 2-3 razyKiedyś było łatwiej zdać teorie ale ostatnio w wakacje moja kobitka robiła prawko i ogarniam co i jakMam też młodszych znajomych co robili tak samo jak teraz Ci powtarzam. To samo twierdził instruktor. Wszystko jest w książce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 A gadasz bzdury, testy z programu sie w mniej więcej tydzień nauczyłem i wszystkie wykułem, żadnych książek , wykładów i nic. A jak sie uczysz testy to jak byś czytał te całe książki i wykładów słuchał, jedynie musisz sobie zapamiętać jaka poza policjanta na co wskazuje. Tzn. jego ruchy,gesty co oznaczają jeżeli kieruje ruchem. 71/74 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wielu moich znajomych korzystalo z pytan zawartych na plycie Grupy Image,mowili ze wiekszosc pytan sie powtorzyla. Ja podchodzilem do teori i 2 razy nie zdalem xd , ale jak kupilem ta plytke i wykulem sie jej to udalo sie . Masz tu link i zobacz sobie jak ta plytka wyglada https://www.grupaimage.eu/kursant,b.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi