ferN 0 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Witam. Mam pytanko. Zapisałem się właśnie na kurs prawa jazdy i mam taki mały problem. Dostałem od szkoły materiał do nauki na teorie (płytkę). Za cholerę się nie nauczę z tej płytki. Zacina się co 4 pytanie xD Znacie może jakieś zaufane przez was stronki? Mam 2 tyg. do egzaminu teoretycznego i nie wiem jak, i z czego się uczyć. Jakieś macie sprawdzone swoje sposoby? Bo nie chce mi się zdawać 10 razy. Najlepiej to się nauczyć na maxa i mieć to z głowy. Pozdrawim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Fajna stronka z testami to Zdamyto.pl, ja też uczę się z płytki i ogarniam z książki. Poza tym to z tego co się orientuję jest udostępniona baza pytań w necie, także możesz sobie ogarnąć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelUP 17 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 https://www.prawo-jazdy-360.pl/test Oficjalne pytania, kilka mi się powtórzyło na normalnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Chodzisz na wykłady do szkoły też czy tylko w chacie teorie robisz sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferN 0 Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Na chacie sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Taki byczek kiedyś odkryłem. Stronka z pytaniami, oczywiście ukryte są premium. http://poznaj-testy.pl Ale, jest błąd Premium Musisz najechać kursorem między ten żółty bloczek który Ci zasłania kategorie pytań, jest 'luz' i możesz dzięki temu wejść w te pytania premium. Chyba da się zrozumieć Testy 2016, niczym się nowym nie różnią.., a bynajmniej nie zauważyłem nic nowego, są łatwe. Mam jeszcze z płytki Kategorie B, testy.. Moge Ci jutro wysłać, niestety dziś nie da się bo kompresują się długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Z płyty ani nic się nie nauczysz.Tam to tylko szlifujesz to co nauczyłeś się z książki. Czytasz, czytasz wchodzisz i sprawdzasz ile robisz błędów.Także wałkuj tylko książkę dokładnie ze zrozumieniem, analizuj sobie wszystko nie zaszkodzi jak przerobisz ją z 2-3 razyKiedyś było łatwiej zdać teorie ale ostatnio w wakacje moja kobitka robiła prawko i ogarniam co i jakMam też młodszych znajomych co robili tak samo jak teraz Ci powtarzam. To samo twierdził instruktor. Wszystko jest w książce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 A gadasz bzdury, testy z programu sie w mniej więcej tydzień nauczyłem i wszystkie wykułem, żadnych książek , wykładów i nic. A jak sie uczysz testy to jak byś czytał te całe książki i wykładów słuchał, jedynie musisz sobie zapamiętać jaka poza policjanta na co wskazuje. Tzn. jego ruchy,gesty co oznaczają jeżeli kieruje ruchem. 71/74 pkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Wielu moich znajomych korzystalo z pytan zawartych na plycie Grupy Image,mowili ze wiekszosc pytan sie powtorzyla. Ja podchodzilem do teori i 2 razy nie zdalem xd , ale jak kupilem ta plytke i wykulem sie jej to udalo sie . Masz tu link i zobacz sobie jak ta plytka wyglada https://www.grupaimage.eu/kursant,b.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts