Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zapomniałem o PIH'u, przypomniałeś mi o nim, warto wrócić do słuchanie jego starych kawałków, nowe jakoś mi nie leżą :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Lel, wykryłem chyba nabijanie postów ;v Stare kawałki Piha a nowe to nie jakaś specjalna różnica. "Kino Nocne" równie dobrze mogłoby się nazywać kolejnym dowodem rzeczowym. Pihu ma swój styl w którym nagrywa od dawna i nic się specjalnie nie zmienia. Flow zawsze bardzo podobne, przedłużanie wyrazów. "Śmierć i Podatki 2" może brzmi nieco inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 ujdzie xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi