Makaveli. 2,153 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Zapomniałem o PIH'u, przypomniałeś mi o nim, warto wrócić do słuchanie jego starych kawałków, nowe jakoś mi nie leżą :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Lel, wykryłem chyba nabijanie postów ;v Stare kawałki Piha a nowe to nie jakaś specjalna różnica. "Kino Nocne" równie dobrze mogłoby się nazywać kolejnym dowodem rzeczowym. Pihu ma swój styl w którym nagrywa od dawna i nic się specjalnie nie zmienia. Flow zawsze bardzo podobne, przedłużanie wyrazów. "Śmierć i Podatki 2" może brzmi nieco inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dopi 138 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 ujdzie xDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts