hero000 19 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Na początek chciałbym przeprosić wszystkich za moją nieobecność. Powód był jasny. Brak czasu ze względu na to że cały czas mam jakieś imprezy do grania. Nie miałem nawet czasu wpisać nieobecności. I cały czas gdy przypomniałem sobie żeby napisać nieobecność, za 5 minut o tym zapominałem. Tym razem to się poprawi. Chciałbym się przywitać z nowymi graczami, jeżeli mnie nie znacie, to na pewno poznacie... Pozdrawiam serdecznie i widzimy się na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No i dobrze, prehistoria wraca Najbardziej rozpoznawalny gracz ostatniej kwarty tamtego roku Witamy z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witaj.Ale takie tematy to na PW albo tutaj! http://forum.cs-classic.pl/forum/94-przywitaj-si%C4%99po%C5%BCegnaj-si%C4%99/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi