kiftofer 0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 1.Twój Nick: kiftofer 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gope i Siwy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 17:17 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/WtFXm/Gope-i-siwy.rar 6.Opis sytuacji: Gram sobie i admin siwy siedział na txt i do tego grał klasa Magik. Admin Siwy do tego klnie na say i na y@. Admin Gope cały czas spamuje na y@, nie da się grać, strzelam a tu nagle wyskakuje biały napis. Po prostu jakieś żarty sobie urządzają. JESTEM ZA UPOMNIENIEM ADMINÓW, ZA 2 TAKĄ WPADKĘ ŻEBY IM ODEBRAĆ ADMINA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 kiftofer, Żarty ty sobie robisz, oni siedzą na spec wtedy kiedy ktoś napisze na u@ że cziter, Siwy przeklną bo ktoś mu zabrał bułke w domu ;d ... Skargę mysle że mozna zamknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHANapisał skarge bo sie czepial ze nie da sie wskoczyc tam. Na y@ pisałem jakimi klasami da sie tam wskoczyc. Niesłuszna. HAHAHAHAHAHAHAEdit.Tak udowodnij mi ze spamowałem!! no JUZ!!Czepisłeś sie ze tam tylko maghik to Ci pisałem ze ninja da rade kazda klasa z kostiumem i kozak. A to co na ss jest to odpisywałem do nyguska.A ty taki grzeczyni i nie przeklinasz juz to widze. Jak 3/4 serwa spamuja na u@ i pisze gluputy to jak tu sie nie wkur**** ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smd007 0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 no to teraz pojechałeś po bandziebuahahahahahhahahahahhahahhahahmyśle ,że można lock bo sie gostek aby ośmiesza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 ta bo nie moge sobie powiedziec wulgaryzmu, no jesli to bylo by na say'u @@ to piszesz skarge a nie.. A druga rzecz, to nie txt. GoPe pisal ci na u@ a nie spamowal ze to nie txt, wyjasnial wam co to jest txt. Aha kiedy ja uzywalem wulgaryzmow na say'u @@ ?!Na prawde rozwaliles mnie tą skargą haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Siwy i Gope powinni dostać własnie pochwalę a nie upomnienie bardzo dobrze radzą sobie w swoich obowiązkach bardzo często ich widzę.Po 2 to nie była txt a wyklinać każdemu się zdarza admini to tez ludzie !!! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Nikotyna, admin ma przestrzegać regulaminu bardziej niż inni. powinni być wzorem. Siwy, czy to na say czy na say@ nie powinieneś przeklinać a nie raz widziałem jak klniesz. Proszę o punkt karny dal siwego. (mam ssy jak pisze o czitach na say i klnie na say. było to wczoraj. a co do gope to jest dobrym adminem i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 HAHAHAI co z tego że cię zabił Siwy od razu skargę musisz pisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 A mam pytanie czemu siedziałeś w takim miejscu? HMM...?W logach nie widziałem przekleństwa napisanego na Say@@,a co do wchodzenia na takie miejsca dzieki magikowi-będę zabierał magików i mnie to nie interesuje czy ktos kupił czy wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 No pawel. kazda klasa tam wejdziesz, z lodowki skoczysz i jestes, lub przy pomocy perku (Kostium spidermana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 -_-, Paweł Siwy siedział na oknie, i przeklną nie na HUD tylko na say... I z tego co wiem to można wchodzić na 1 piętro okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Śmiech na sali...Bezsensowna skarga, to jedni z najlepszych adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi