WujoS 297 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Imię: KubaNick: WujoSWiek: 15 (w marcu 16)Doświadczenie związane z DJ: Kiedyś grałem na innym ts lecz już nie istnieje, mam własnego bota muzycznego, działam również na programach muzycznych typu ( Winamp, Virtual DJ, DJ Mixer).Rodzaju muzyki: POP, Rap, Dubstep.Ile czasu spędzasz na TS3: W zależności raz jestem dłużej na ts a raz krócej ale około 1-5h, może nawet uda mi się spędzić więcej czasu .Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakDlaczego Ty?: hmmm, chciałem wnieść takie coś jak muzyka na zamówienie typu ktoś przesyła mi muzyka a ja to puszczam na ts, może nawet jakieś śpiewanie wspólne no oczywiście robił bym to codziennie jak tylko mam czas , a tak ogólnie bardzo lubię zajmować się puszczaniem muzyki i mam nadzieje że coś zdziałam na TS.Coś o sobie: Więc tak, mieszkam w Poznaniu, interesuje się piłką ręczną i informatyką, lubię grać w gry na PC jak i na konsolach, bardzo lubię słuchać muzyki przeważnie POP i Dubstep. To wszystko z mojej strony. Pozdrawiam WujoS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na TAK: Powody: Ciągle siedzi na TS'ie. Aktywny. Puszcza fajne kawałki oraz go nie ścina. Ma mutacje. Spełnia wszystkie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na tak: ++mutacja (z tego co wiem) +aktywny +prawie cały czas go widzę na ts +wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na TAK +Mutacja +Wielka aktywność +Doświadczenie +Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Oczywiście jestem na tak.+ Wujosa na tsie widzę dosyć często, czyli aktywność bez wątpienia jest. + Jest sympatyczny, pomocny+ Nie stwarza problemów+ Ma bota muzycznego+ Potrafi obsługiwać programy dotyczące muzyki.Jestem ciekawa odnośnie tej propozycji co do śpiewania. Ostatnio jak robiliśmy coś takiego na spontanie, to była świetna zabawa.Oczywiście w razie czego pomogę i zapewniam swoją obecność na tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na tak Miły Aktywny Ma bota Mutacja Nie widzę przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Na Tak + mutacja PS: głos naćpanego zapewne upodabnia się do snoop dogg + bot + aktywny + jest spoko + doświadczony Edytowane 7 Lutego 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Na tak : -Bocik -Aktywny -Jest Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Na tak -ma bota -czesto na ts -mutacja ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja jestem na tak, ale nie wiem jak administracja. Zabronione są wszelakie boty, a jest ranga DJ. Będziesz wychodzić z głównego konta, aby wejść na bota? +aktywnosc + dodatkowy DJ, czemu nie? Do administracji - porosze o sprostowanie regulaminu, ponieważ ta oto zasada -----> 15.Na serwerze zabronione jest posiadanie multikonta (kont z tym samym IP) stworzonego na innym UID, koliduje w puszczaniu muzyki, jedynie że ktoś jest w stanie mieć dwa różne adresy IP w jednym domu. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Też jestem na tak +długo i często widuję cię na ts +bezkonflitowy +kolejny DJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jestem na tak-Dobry botek -Aktywny -Mutacja -Kultura -Pozytywna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na tak: - bot - mutacja - aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zapraszam na TS 3 ws. pytań i przesłuchania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi