B4Rt# 22 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 1. Nick: Mefedron hehe2. Imię: Bartek3. Wiek:194. Znajomość Sourcebans (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon**: Oczywiście6. Składka (tak/nie): Nie7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/380574 Jeżeli chodzi o godziny na serwerze to nad robię 8. Parę słów o sobie **: Miły , kulturalny , ogarnięty.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać adminem żeby pomoc łapać czity i zeby był na serwerze spokój i porządek 10. Steam_ID:STEAM_1:0:2514795311. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Teraz mam trochę wolnego czasu wiec ok 5-6 h.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy jak praca lub zajęcia ale rano i wieczorem gram 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1 rok14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) składka -, nie wiem kim jesteś, nie napisałeś nic o sobie takie coś każdy może napisać w 20 sekund 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak byłem. -bez komentarza świetne kopiuj wklej +1 Jestem na NIE Edytowane 7 Lutego 2016 przez Dopi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Składka - Aktywność na serwerze - (nie znam cie/nie widziałem na serwerze) W związku z tymi argumentami jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 - składka- nie widziałem Cię ani razu na serwerze- " tak byłem " zostawiam bez komentarzaJestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 -składka -14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak byłem. (śmiać się czy płakać?) - Na serwerze widziałem cię z 4 razy -8. Parę słów o sobie **: Miły , kulturalny , ogarnięty. (słabo się opisałeś ) Na dzień Dzisiejszy jestem na Nie . Pozdrawiam Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi