MaestroBARTO 3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Witam serdecznie Dzisiaj chciałbym zaproponować wam taki mały mój pomysł nie wiem czy się wam podoba czy nie ale to się okaże Więc tak trzeba jakąś zaczadź jak się nudziłem to wpadł mi pomysł więc zaczynam Chodzi o to żeby zrobić taki turniej 5vs5 już wam tłumaczę o co chodzi To będzie admini kontra gracze coś takiego drużyny 5 na 5 taki turniej z kwalifikacjami finałem itp Gracze sobie stworzą drużyny i admini i też w tym będzie drużyna administracji Turniej będzie trwał przez kilka dni mecze będą się odbywały wyznaczonego dnia i o wyznaczonej godzinie oczywiście wtedy osoby biorące udział muszą przed zgłoszeniem czy dadzą być o wyznaczonej porze a jakby się okazało nagle że nie wbije to na szybko znajdzie się osobę które zagra za Myślałem o nagrodach też ale mi się wydaje że bez nagród lepiej tak sobie zagrać dla zabawy dla fanu ale oczywiście gdy wy będziecie chcieć nagrody to może coś załatwię z administracją . Od razu mówię że nie wiem czy był taki pomysł czy nie więc jak był to przepraszam A i ten turniej będzie się dobywał w cs go lub cs 1.6 ale to wy musicie wybrać co wolicie i na końcu jak się pomysł przyjmie to zdecyduje administracja . Myślę że w miarę wam to wytłumaczyłem i rozumiecie a jakby coś to na dole wam dam link do mojego profilu Steam i możecie pisać zadawać pytania na Steam lub pw jak kto woli i oczywiście na ts3 będę dostępny pod nickiem MaestroBARTO . No i to wszystko zapraszam do komentowania i wyrażania swojej opinii decydujcie czy chcecie czy nie i czy wolicie CS go czy CS 1.6 . Dziękuje za uwagę i czeka m z niecierpliwością na wasze odpowiedzi i życzę miłego dnia http://steamcommunity.com/id/xxbartoplxx/ Pozdrawiam : MaestroBARTO Edytowane 9 Lutego 2016 przez MaestroBARTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Fajnie by było coś takiego zrobić, tylko pewnie znajdą się ludzie, a jak przyjdzie do gry to ich nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Z góry pisze że to nie wypali. Dlaczego? Z tego co pamiętam takie turnieje były organizowane wiele razy. Bardzo dużo osób się zapisywało na taki turniej a gdy przyszedł czas gry to już nikogo nie było Trudno ogarnąć ludzi na dokładną czas ( godzine ) Tym się nie chce ten jedzie do babci na obiad i po turnieju Wiadomo że chciałbym zobaczyć taki meczyk ale to jest trudne do wykonania. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Z góry pisze że to nie wypali. Dlaczego? Z tego co pamiętam takie turnieje były organizowane wiele razy. Bardzo dużo osób się zapisywało na taki turniej a gdy przyszedł czas gry to już nikogo nie było Trudno ogarnąć ludzi z czasem. Wiadomo że chciałbym zobaczyć taki meczyk ale to jest trudne do wykonania. Warto jeszcze raz spróbować znaleźć jakiś zaufanych graczy co będą na 100% a jak tym razem nie wypali to najlepiej już tego nie będzie robić warto spróbować zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Było to już kilka razy wałkowanie. Turniej = dużo chętnych, co nie znaczy, że kompetentnych osób. Zawsze było tak, że każdy chciał wziąć udział, ale każdemu coś nie pasowało, albo ktoś sobie po prostu olewał, jestem na nie. Ale skąd wiesz teraz znajdziemy takie osoby które będą i wiesz możemy tak ustalać że to nie musi być szybko może to trwać dłuższy czas można spróbować Tylko wyraziłem swoje zdanie poparte zdrowym rozsądkiem oraz doświadczeniem. Na tej sieci jeszcze zanim ty oraz niektóre osoby tutaj wypowiadające się, były, właśnie miały miejsca takie próby zorganizowania zawodów np. serwer vs serwer lub admini vs admini etc. etc. I rezultat był taki sam, czyli żaden, bo nawet, gdy mieliśmy jeszcze serwer mix'owy do 1.6 to, to nie wypaliło. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Bardzo fajnie byłoby zagrać w takim czymś Fajnie byłoby gdyby był to jednak CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Było to już kilka razy wałkowanie. Turniej = dużo chętnych, co nie znaczy, że kompetentnych osób. Zawsze było tak, że każdy chciał wziąć udział, ale każdemu coś nie pasowało, albo ktoś sobie po prostu olewał, jestem na nie. Ale skąd wiesz teraz znajdziemy takie osoby które będą i wiesz możemy tak ustalać że to nie musi być szybko może to trwać dłuższy czas można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dla mnie się podoba. -_- No ale choćby to miało być na 1.6 to lepiej bo na pewno większość nie ma cs;go no ale zawsze można dwa turnieje zrobić nie było by źle.. Do tego jakieś małe upominki i by była bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Dla mnie się podoba. -_- No ale choćby to miało być na 1.6 to lepiej bo na pewno większość nie ma cs;go no ale zawsze można dwa turnieje zrobić nie było by źle.. Do tego jakieś małe upominki i by była bomba. Spokojnie na upominki jeszcze czas Okaże się dopiero czy cs go czy cs 1.6 i wogule się okaże czy pomysł się przyjmie Edytowane 9 Lutego 2016 przez MaestroBARTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja osobiście organizowalem taki turniej i nie było to łatwe zadanie. Dodaje odrazu ze musisz dać od siebie atrakcyjne nagrody. Wtedy masz szansę na sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mogę zrobić tak, ostatnio mam trochę więcej wPLN, wiem że wiele osób pisało mi odnośnie serwera miksowego. Jeżeli znajdzie się osoba, CHĘTNA, która będzie zajmować się nim (chodzi o 1.6, pod csgo może też się uda załatwić), czyli tworzyć tam różnego rodzaju turnieje, rozgrywki z innymi drużynami, itd to mogę zakupić taki serwer i go udostępnić, ale osoba ta musi znać się na rzeczy. Wybór należy do Was, jeżeli znajdą się chętni, to proszę wpisać się w tym temacie. Pamiętajcie, że szukam osoby, której będzie zależeć na tym by ten serwer był "używany", by można było na nim organizować różnego rodzaju turnieje, itd. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Najbardziej odpowiednia osobą na to stanowisko moim zdaniem był by Damian. Nie znam lepszej osoby na to stanowisko. Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. ------------------ Jeżeli dałoby się ściągnąć S}{aDoW i zachęcić go do tego, to byłbym za pomysłem. Nie pałam sympatią do tego człowieka, ale przyznać mu muszę, że zdolności natury organizacyjnej to posiadał, stąd też uważam, że o ile istnieje taka możliwość, to żeby Shadow w porozumieniu z Karolem tym się zajęli, dwóch odpowiedzialnych na to stanowisko będzie. Też pomyślałem o Shadowie, ale nie wiadomo czy by chciał. Edytowane 22 Lutego 2016 przez Umciaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jeżeli dałoby się ściągnąć i zachęcić go do tego, to byłbym za pomysłem. Nie pałam sympatią do tego człowieka, ale przyznać mu muszę, że zdolności natury organizacyjnej to posiadał, stąd też uważam, że o ile istnieje taka możliwość, to żeby Shadow w porozumieniu z Karolem tym się zajęli, dwóch odpowiedzialnych na to stanowisko będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Oczywiście, że jestem za pomysłem, ale nie wiadomo czy to wypali, ale mam nadzieję, że tak. Ja osobiście bym wzięła udział gdyby turniej odbył się w Cs 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Taki serwer bedzie slabo uzywany . Sam sie zajmowalem opieka nad serwerem miksowym przez pare miesiecy. Organizacja turnieju to byl koszmar , ze wzgledu na rozsciaglosc czasowa miedzy zapisami a rozgrywkami. Oczywiscie jesli Karol ma "wolna" kase to mozna sprobowac . Ale nie ma co sie napalac . Poprzedni turniej mial frekwencje ze wzgledu na "drogie" nagrody. Jesli chcecie to moge sie zaopiekowac takim serwerem . to kosztuje bardzo malo czasu , gdyz chodzi tylko o wgranie confingu. Organizacja turnieju to inna historia . Tu musi byc osoba posiadajaca duza ilosc wolnego czasu i motywacji. Moge takiej osobie pomoc , bo juz to przerabialem. Tylko zaznaczam ze zanim ktos sie zdeklaruje niech to przemysli, juz nie ma tylu graczy 1.6 co kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Lepiej turniej 1vs1, 2vs2 na AWP czy cos Mniej ludzi latwiej zlapac. Zrobic zapisy i dalej myslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jestem chociarz nowy na forum i z tym konkursem jest dobry pomysł 5vs5 najlepiej na jakiejś fajnej mapce np.Dust2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Pomysł sam w sobie jest ciekawy... Jednak problemem byłaby tu frekwencja nie uważacie? Jak to ludzie, polecą głównie na dość dobre nagrody. Oczywiście jestem za tym pomysłem ale trzeba to bardzo dobrze,, przemyśleć,, nie robić niczego pochopnie, zebrać pewną ekipe do rozgrywek. Pamiętam turnieje które odbywały się w kafejkach, zapisać chciało się całe miasto i wtedy nie były brane pod uwagę ,, nagrody,, a podium a nawet po prostu zabawa. Miejmy nadzieję że chetnych, ogarnniętych graczy przybędzie. Damian, imienniku ty mój, spróbuj chociaż ostatni raz sie w to zabawić hueh. Sam bym sie zapisał ale z każdym dniem coraz gorzej gram :v chociaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi