Skocz do zawartości

Skarga

James0v

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twoj Nick: Szwagier
2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Opiekun
3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Esme
4.IP/SID oskarzanego*: -
5.Data i godzina: 18:43
7.Opis sytuacji: Wróciłem do domu po treningu i brat mówi, że Esme dała mu bana za prowokacje, więc zająłem kompa i przejrzałem w konsoli całą ich rozmowę, skopiowałem ją do notatników i podałem wszystko punkt wyżej, nie ma opcji o fałszowaniu rozmowy, ponieważ autentyczność tej rozmowy mogą potwierdzić logi, więc tutaj poprzedzam waszą wypowiedź. Nie widzę w tej rozmowie żadnej prowokacji i nie bronię go dlatego, że to mój brat tylko dlatego, że po części jej nie lubię i zrobiła jakiś cyrk na tym serwerze, po za tym dlaczego ustalasz sobie długość banów? Nie masz przypadkiem napisanego regulaminu? Zacznij go przestrzegać bo to przesada o 23 godziny i 30 minut za wysoko. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=53477
"5.23. Prowokowanie innych graczy - ban 30 minut". Miłego czytania.
____________________________________________________________________________________________________________

Esme, raz, że nie masz pojęcia chyba jak działa GT, wmawiasz mu takie głupoty, że czytając konsole sam nie wiedziałem o czym Ty piszesz.
Wyraźnie Ci dziewczyno napisał, że gra tam już od ponad tygodnia i że nie ma jego nicku w GT WCALE, nie potrafiłaś tego pojąć? 
Następnie wcale nie powiedział, że mam inne zdanie, masz przedstawione dowody więc je sobie przeczytaj, napisał, że mogę potwierdzić to, że gra dłużej niż myślisz na serwerze.
Od tego jesteście Wy, admini i Ty jako opiekun aby tracić nerwy by wytłumaczyć wszystko dokładnie w czym problem, a jeżeli nie wiesz odsyłasz go do odpowiednich osób... Nie obchodzą mnie Twoje humorki, nikogo one nie obchodzą. Ironiczny tekst? Wskaż mi taki bo pominąłem może jakieś nutki ironii, które mogłyby uderzyć w Twój punkt banowania. Co Ty masz do tego, czy to jest mój brat, czy nie, po prostu napisałem za niego skargę i nie powinno nikogo interesować, czy jestem z nim jakoś powiązany, popełniłaś błąd i uwierz, że komukolwiek na moich oczach byś tak zrobiła to napisałbym skargę. Pisząc, że sprawy załatwiasz spokojnie wykluczasz powyżej kilka zdań, które wskazują na to, że masz nerwy na pokaz, jakie to dziecinne, brakuje Ci szacunku bo odzywaliście się do siebie równie tak samo, rozmawiacie we dwoje więc szukasz sobie jakiś pomocników do rozmowy, gdzie Twoi podopieczni wtrącają się mówiąc żeby "wypiep**ał"? Nie pomagali mu wcale, więc po co się odzywali? Zbanować go na początku, osobiście bym zadbał, abyś stąd wyleciała. Jeżeli chłopak opisuje Ci swój problem i twierdzi, że nie masz racji bo wie chyba lepiej co się dzieje a że Ty nie rozumiesz to już nie jego problem, stara Ci się wytłumaczyć na miarę swoich nerwów, gdzie zachował się lepiej niż ja w jego wieku, nie powiedział nic co mogłoby spowodować 24 godzinnego bana, który jak podkreślałem był niezgodny z wykazem banów regulaminu, więc tutaj kolejny problem bo albo nie umiesz czytać, albo nie znasz regulaminu. I ostatnie zdanie, haha :D. Nie wiedział o co mi chodzi a walczyło to by się dowiedzieć to dam mu bana, bo nie mam już na niego siły, SZUKAM PUNKTU ZACZEPIENIA, który wskaże mi prowokacje ze strony mojego brata, powodzenia w szukaniu bo takiego punktu nie ma.
Edytowane przez James0v.
Z miejsca informuję, że bezsensowne, stronnicze i nic nie wnoszące komentarze będą karane.
  • Like 5

Więc tak sprawa wygląda następująco: Twój brat wbił na serwer i zaczął pisać, że zbugowało mu się GT. Ja mu kulturalnie tłumaczę, że to niemożliwe, że albo musiał zmieniać nicki, albo źle wpisał i że wykres w GT pokazuje ostatnie 30 dni, więc jeśli nie wchodził w tym czasie to wskazuje tylko w głównych statystykach ile był na serwerze, i że tylko z dzisiaj może nie zapisać, że jutro powinno się najpóźniej zaktualizować. Twój brat wyskoczył do mnie, że ty masz inne zdanie. Grzecznie powiedziałam, że w tej sprawie Twoje zdanie na temat tego niezbyt mnie interesuje, bo to nie ma nic wspólnego. Tłumaczę kulturalnie, co mógł zrobić źle, ale ja również mam swoje nerwy. Jeśli w kółko mówię komuś ja oraz inni na serwerze na czacie głosowym i czacie zwykłym, że strona nie leży po mojej stronie, że ja poświęcam swój czas, nerwy, żeby to wytłumaczyć, a on wylatuje mi z tekstami ironicznymi to jak mam go traktować poważnie? Jedyny błąd jaki popełniłam to taki, że mogłam wcześniej go zbanować. Każdy gracz na serwerze miał dość tego, jak nie dociera do niego to co mu piszę. To czy to jest twój brat to nie powinno nikogo interesować, gracz jak każdy inny. A to że mnie nie lubisz to również mało co mnie interesuje, nie Ty jedyny. To nie ma nic wspólnego z tą sprawą, mimo, że nie każdego lubię to każdego szanuję i jeśli chcę załatwić jakąś sprawę to robię to kulturalnie i w taki sposób, aby ktoś również czuł się komfortowo, a nie proszę kogoś o pomoc z wielkimi pretensjami, ironicznymi tekstami i udaje niewiadomo kogo. Regulamin jest napisany, prowokacja do kłótni jest zakazana, a tak jak już mówiłam, mam swoje nerwy i uwierz, że nie uważam, aby ban był niesłuszny, naprawdę gracze online byli wdzięczni, bo nie tworzyło to dobrej atmosfery do gry. Nie mam sobie nic do zarzucenia, chciałam pomóc graczowi, zachował się jak się zachował, ja zareagowałam. Po prostu nie mogę z założonymi rękami patrzeć jak gracze chcą uciekać przez jednego aroganckiego gracza. 

Edytowane przez Esme
  • Like 7

• Właściciel

Moja HIPOTEZA, nie nalicza godzin, ponieważ był gracz o nicku szwagier, z małej litery, a nie zauważyłem przypadku, w którym byłby nick Asd i asd, więc to jest najprawdopodobniej powodem nienabijania poprawnie godzin/zabójstw, itd

GT nie nabija po zmianie mapy, tak gwoli ścisłości. Możesz też podać czas gry brata, wtedy łatwo można dojść do tego czy grał, czy nie grał, wystarczy że poda czas i date gry, bo z logów wynika że gra 

*DEAD* Szwagier :  16-18 w weekendy 15-7

ale nie podaje dni, wiec nie sprawdzę, zbyt dużo logów do sprawdzenia

To też nie wiem po kiego dodane

*DEAD* Mervex :  ja na tym serwie mam z 300 godzin juz okolo
*DEAD* Szwagier :  Ale Ty jestes szalony.
*DEAD* Mervex :  ja?
*DEAD* Szwagier :  Nie, ja.
nic dziwnego ze masz czyste gt
Szwagier :  Ja?
Szwagier :  Koles mi wchodzi w nick i on ma to GT.
[*VIP*] Esme :  sluchaj
[*VIP*] Esme :  miales z capsa
[*VIP*] Esme :  nick
Szwagier :  Nie mialem z Caps'a, z capsem mial koles, ktory sie podszywa.
[*VIP*] Esme :  ktos moze miec taki nick
[*VIP*] Esme :  to nie musi byc podszywka
*DEAD* Szwagier :  Jeszcze ten ziomek pisze do mnie "wypierdalaj z nicku smieciu"
w to nie uwierze
*DEAD* Szwagier :  No ja tez nie moglem.
*DEAD* Szwagier :  Widac, ze matka go kultury nie nauczyla.
to nie miej czasu na gre
*DEAD* Szwagier :  Nie mam czasu na skargi.
po co teraz marnujesz moj czas 
*DEAD* Szwagier :  Chyba, ze cos powaznego jest.
skoro nie masz czasu
*DEAD* Szwagier :  To Ty marnujesz bo caly czas piszesz cos do mnie.
szukasz gt zawracasz mi glowe
*DEAD* Szwagier :  Ja Ci pisze jak jest, a Ty przekrecasz.
*DEAD* Szwagier :  Nie mam czasu na SKARGI
*DEAD* Szwagier :  SKARGI
to ty chciales podanie skladac?
*DEAD* Szwagier :  SKARGI

i tak bys nie zlozyl
*DEAD* S4N7R0 :  Slangi
bo szkoda ci czasu
Szwagier :  W sumie wole na jakims Codzie zlozyc podanie, bo tutaj nie idzie sie dogadac z opiekunem.
no nie szkoda ci czau?
[*VIP*] Esme :  to w sumie mozesz wyjsc

Reszty nie będę komentował, dwie stronny winne w jakimś tam stopniu, bratk przegina gdy ktoś mu zwróci uwagę, nie atakując go, esme zrobiła to samo

bana skrócę, ale do 8 godzin

Co do tych dowodów z rozmów, tam było trochę powtórek, ale doszedłem do tego

• Like 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności